Sony PSP u novom ruhu

Sony PSP (PlayStation Portable) igračka konzola je izuzetno popularna među mladima na zapadu, a i kod nas joj ide sasvim fino, imajući u vidu specifičnosti našeg tržišta. Tehničke specifikacije su praćene odgovarajućom cenom i solidnim mogućnostima, pa ne čude namere kompanije Sony da ponudi još nekoliko paketa gladnom tržištu, koji

Sony PSP (PlayStation Portable) igračka konzola je izuzetno popularna među mladima na zapadu, a i kod nas joj ide sasvim fino, imajući u vidu specifičnosti našeg tržišta. Tehničke specifikacije su praćene odgovarajućom cenom i solidnim mogućnostima, pa ne čude namere kompanije Sony da ponudi još nekoliko paketa gladnom tržištu, koji se razlikuju po paketu i propratnom sadržaju. Sony je predstavio novu verziju PSP-a, označenu kao “PSP Entertainment Pack”, koja je u inostranstvu dostupna po ceni od 250 dolara. Paket sadrži 1 GB Memory Stick Pro Duo memorijsku karticu (takođe delo Sony-ja), igru ATV Offroad Fury: Blazin Trails, kao i UMD sa filmom Lords of Dogtown. Pored toga, tu je i “sirova” verzija – konzola, baterija i punjač, bez dodatnih materijala, koja košta 200 dolara.

Izvor: Mobile-review

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi