Steam vam nudi sat i po besplatne probe popularnih igara

Steam testira novu funkciju koja vam daje sat i po besplatne probe punih verzija igara, a prva na spisku je Dead Space Remake iz 2023. godine

Steam vam nudi sat i po besplatne probe popularnih igara

Gejmerska platforma Steam je popularnost stekla između ostalog i zbog relativno velikodušne politike refundiranja novca u potencijalnim kupovinama igrara. Ukoliko iz nekog razloga niste zadovoljni igrom, možete tražiti refundaciju u roku od 14 dana, pod uslovom da niste igrali više od dva sata igre. Nova funkcija koju je Steam najavio nudi sat i po besplatne probe pune verzije igre.

Prva igra koju možete da probate je Dead Space Remake, koji je izašao ove godine. Igru možete probati između 15. i 29. maja, a verujemo da će, nakon ovog perioda Steam ponuditi sličnu opciju i za druge naslove.

Da biste probali kako izgleda osvežena verzija mega hita Dead Space, potrebno je da odete na stranicu ove igre na Steam prodavnici i da kliknete na Play Now dugme. Ovo će inicirati preuzimanje, a na raspolaganju vam je sat vremena igranja, što je sasavim dovoljno da probate igru, i vidite da li vam se dovoljno sviđa da je kupite ili ne.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi