Stiže Twisted Metal serija: automobili, oružje, akcija, loše fore i klovnovi

Pravljena po uzoru na serijal igara iz devedesetih godina, Twisted Metal serija pretače akciju, brzu vožnju, psovke i nasilje iz igre na televiziju

Stiže Twisted Metal serija: automobili, oružje, akcija, loše fore i klovnovi

Ne znamo da li je samo do vas, ali nam se čini da je hiperprodukcija filmova i serija dovela do nedostatka inspiracije kod scenarista, pa se sve češće seže za rimejkovima popularnih filmova i serija, te ekranizacijama knjiga i igara. Twisted Metal serija je rađena po istoimenoj kultnoj, mega-nasilnoj igri iz devedesetih godina, prepoznatljiva po svom crnom humoru i odličnoj zabavi.

Prvi trejler koji je izašao juče donosi atmosferu koja će vam biti poznata iz Deadpool filmova, nabijenu akcijom, lošim forama i non-stop pucnjavom. Glavna uloga poverena je Entoniju Mekiju, poznatijem kao Falcon iz Avengers serijala, a naravno, tu je i nezaobilazni izvor noćnih mora svih onih koji su u svojim tinejdžerskim godinama sedali za volan jednog od automobila Twisted Metal igara – klovn Sweet Tooth.

U ovoj uvrnutoj post-apokaliptičnoj zabavi koja bi trebalo da se pojavi na Peacock striming servisu 27. jula možemo da očekujemo dobru glumačku ekipu u serijalu od deset epizoda od pola sata.

Ukoliko ste igrali Twisted Metal ili vam se sviđaju Deadpool filmovi, ovo je serija kojoj definitivno treba dati šansu. Makar prve dve epizode, a za dalje ćemo videti.

Peacock je za sada dostupan u SAD, UK, Irskoj, Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj i Italiji, ali se najavljuje širenje usluga i na druge zemlje širom sveta.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi