Sutra vas čekaju četiri besplatne igre na Epic Games prodavnici

Iako već neko vreme gubi ozbiljne količine para na besplatne igre koje se dele na platformi, Epic Games ne odustaje, a sutra možete dobijete čak 4 igre

Sutra vas čekaju četiri besplatne igre na Epic Games prodavnici

Sutra je dan preseka na Epic games, kada se besplatne igre menjaju. Do sutra u 16:59h možete da pokupite Blazing Sails i Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE, a od 17h sutra, pa sve do 17h narednog četvrtka možete da pokupite odličan horor The Evil Within i indi avanturu Eternal Threads.

U prevodu, ulogujete se na svoj Epic nalog sutra u 16:50h, pokupite dva aktuelna, i onda u deset minuta i dva nova naslova, i po današnjim cenama u svoju biblioteku dodate igre vredne preko 100 evra.

Blazing Sails

Blazing Sails je igra predstavljena 2020. godine i u pitanju je kooperativna dinamična piratska borba. Igra ima različite režime: Trasure Hunt, Battle Royale i Galleon Conquest. U Trasure Hunt vi i vaša posada morate pretražiti ostrva u potrazi za kovčezima sa blagom. Blago se može predati na jednoj od 2 ispostave u centru mape u zamenu za zlato, a na vama je da osvojite više zlata od svojih neprijatelja da biste pobedili.

U Battle Royale ćete uživati u dinamičnoj mešavini borbe na suvom i epskih pomorskih bitaka. Na vama je da potopite ostale posade da biste izašli kao pobednici. Kada se umorite od pljačke Galleon Conquest omogućava borbe ogromnim galijama kojim se borite sa piratima, potapate druge brodove i osvajate zastave da biste pobedili.

Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE

U pitanju je paket povodom desetogodišnjice odlične platformske igre. Paket sadrži originalnu igru iz 2012. godine, Director’s Cut iz 2014. godine, Q.U.B.E. 2 igru, Lost Orbit DLC, Aftermath DLC i gomilu skinova, novih nivoa i još mnogo toga.

U pitanju je akciona glavolomka iz prvog lica prepuna zagonetki i nivoa koje morate rešiti da biste nastavili dalje. Vi koristite specijalne rukavice koje vam omogućavaju da manipulišete kockama u okruženju, kako biste rešili nizove zagonetki – od izazova koji se zasnivaju na zakonima fizike, preko 3D slagalica do platformi.

Q.U.B.E. 2 je malo drugačiji jer ste vi Amelija Kros, arheolog koji se probudio u ruševinama starog vanzemaljskog sveta iz kojeg morate da pronađete put uz pomoć misterioznog saputnika. Ali da vam ne otkrivamo previše, probaćete sami.

The Evil Within i Eternal Threads

Ovo su dva naslova koji stižu naredne nedelje kao besplatne igre. The Evil Within je horor u kojem se borite za živu glavu, koji je razvio niko drugi do Šinji Mikami, kreator Resident Evil serijala. Naravno da resursa nema ni za lek i naravno da su čudovišta oko vas gora nego u najgorim košmarima.

Sa druge strane Eternal Threads je relativno nova igra, izašla prošle godine i u pitanju je avantura sa zagonetkama u prvom licu. Možete da manipulišete vremenom, ali će svaki vaš izbor imati realne posledice na nastavak igre, omogućavajući vam da je igrate iznova svaki put kada to poželite.

U svakom slučaju, na raspolaganju su vam četiri odlične besplatne igre koje makar treba da probate, pa ako vam se i samo jedna svidi, vi ste na dobitku.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi