Ubisoft potvrdio da Assassin’s Creed Shadows neće zahtevati internet konekciju

Izdavač video igara Ubisoft zvanično je predstavio Assassin’s Creed Shadows ove nedelje, koji, kako je potvrđeno, neće zahtevati internet konekciju za igranje

Ubisoft potvrdio da Assassin’s Creed Shadows neće zahtevati internet konekciju

Ubisoft je ubrzo nakon predstavljanja Assassin’s Creed Shadows naslova ove nedelje objavio da će fizičke kopije igre internet konekciju za instalaciju, zbog čega su se igrači zabrinuli da bi cela igrala zahtevala onlajn vezu. Međutim, Ubisoft je potvrdio da to nije slučaj.

Assassin’s Creed Shadows će zahtevati onlajn konekciju tokom prvog instaliranja igre, čak i ako ste kupili fizičku kopiju na disku. Ubisoft nije tačno objasnio zašto je to tako, ali je vrlo verovatno da ima veze sa sprečavanjem ranih prodaja igre, a samim tim i ranih strimova ili video snimaka igranja.

Na ovaj način, bilo koje curenje informacija o igranju koje se dogodi pre lansiranja verovatno će poticati od recenzentske kopije sa ranim pristupom, što će kompaniji Ubisoft olakšati praćenje izvora.

Iako će proces instalacije zahtevati onlajn konekciju, što će sprečiti igrače da koriste fizičku kopiju za igranje igre ranije, jednom instalirana, cela igra će biti „igriva“ i bez interneta. To znači da će biti pogodna za prenosive uređaje kao što je Steam Deck, kao i za one sa sporom ili nepouzdanom internet konekcijom. Assassin’s Creed Shadows će zvanično biti lansiran za PC, PS5 i Xbox Series X/S 15. novembra.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi