GTA Vice City stiže na Android i iOS

Kompanija Rockstar Games upravo je najavila da će objaviti "Anniversary Edition" verziju svoje Grand Theft Auto: Vice City igre za iOS i Android platforme. Iako programeri nisu otkrili tačan datum puštanja naslova, oni su ipak spomenuli da se radi o ovoj jeseni. Rockstar Games je takođe poručio da će više de

Kompanija Rockstar Games upravo je najavila da će objaviti “Anniversary Edition” verziju svoje Grand Theft Auto: Vice City igre za iOS i Android platforme. Iako programeri nisu otkrili tačan datum puštanja naslova, oni su ipak spomenuli da se radi o ovoj jeseni. Rockstar Games je takođe poručio da će više detalja o ovome biti poznato tokom narednih nedelja, uključujući tu i listu kompatibilnih Android tablet uređaja i smartfona. Prema onome što najavljuje Rockstar, igra će doneti puno iskustvo originalnog naslova za računar na mobilne uređaje, kao što je nativna grafika visoke rezolucije, kao i mnogo jedinstvenih proširenja za iOS i Android platforme. Iako ovo svakako deluju kao veoma dobre vesti za vlasnike uređaja sa iOS i Android operativnim sistemima, vrlo verovatno je da će igra raditi samo na high-end modelima.

GTA Vice City Android iOS

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi