DJI Mini 3 primećen sa novim dizajnom i kontrolerom sa ugrađenim ekranom visoke rezolucije

Priča se već neko vreme da će DJI lansirati svoj najnoviji dron za nekoliko nedelja, a na mreži se pojavilo mnoštvo fotografija koje prikazuju ovu mašinu ispod 250 grama u akciji.

 
DJI Mini 3 će biti najnoviji dron kompanije koji će ponuditi iskustvo leta u potpuno novom paketu. Osim DJI Mini 3 drona, slike koje su procurile pokazuju i potpuno novi daljinski upravljač sa ugrađenim ekranom visoke rezolucije.Navodni DJI dron je primećen i njegove slike su na Tviteru podelili DealsDrone i Jasper Ellens. Procurele fotografije Mini 3 prikazuju mašinu kako na zemlji tako i u vazduhu. Pored ovoga, možemo videti i novi daljinski upravljač sa ugrađenim ekranom koji će DJI lansirati uz Mini 3 dron.Dajući slikama detaljniji izgled, može se videti da DJI Mini 3 ima veći štitnik gimbala. To znači da možemo očekivati da će sočivo biti prilično veće od njegovog prethodnika. Ranije je objavljeno da će Mini 3 imati poboljšanu fotografiju pri slabom osvetljenju sa otvorom blende f/1.7. Od sada, nove slike koje su procurile podržavaju tekuću ideju većeg sočiva.
 
DJItvit.jpg
Sve u svemu, procurele slike DJI Mini 3 takođe otkrivaju da je dron prošao kroz veliki redizajn. Ako pratite ovu seriju od samog njenog početka, primetićete da Mini 3 mnogo liči na Mavic 3. Ručice su duže i sposobne da podrže veće propelere. Ovo će učiniti let drona glatkijim i poboljšati vreme leta zbog manjeg otpora vetra. Pored toga, priča se da će DJI Mini 3 stići i sa većom baterijom od 2.453 mAh za produženo trajanje leta. Više slika možete pogledati ovde. Očekujemo da će Mini 3 biti lansiran 28. aprila, ali ništa se ne može sa sigurnošću reći jer konačna reč ostaje na kompaniji.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi