Huawei sada ima i PCIe SSD disk od čak 32TB!

Ne nije novi model telefona, već neuobičajeno veliki SSD...

Huawei ne pravi samo mobilne telefone kako bi to pomislila većina ljudi obzirom da ovu kompaniju vezuje pre svega za mobilne tehnologije i mrežnu infrastrukturu. Ovog puta u glavnoj ulozi je SSD disk neuobičajeno velikog kapaciteta od 32 TB.
U pitanju je prototip ali potpuno funkcionalan, razvijen u njihovoj centrali koja je locirana u Shenzhen-u. Prema prikazanoj fotografiji može se zaključiti da disk pripada Huawei HSSD seriji sa oznakom D5223PM6H00 – kapaciteta 32 TB i radi na PCIe NVMe specifikacijama.
Suštinski, ovaj model je sličan ostalim SSD diskovima na tržištu, osim što je kućište uređaja blago unapređeno kako bi se povećala površina predaje toplote koju uređaj emituje tokom rada. Uostalom, svi SSD diskovi visokih performansi emituju višak toplote u radu pa tako i ovaj Huawei od 32 TB.
 
Pogledajte još: Ako prebacujete i čuvate puno podataka, Kingston DC 450R SSD je prava stvar
Obzirom da Huawei još uvek nije zvanično predstavio ovaj SSD disk na oficijelnoj web stranici, nemamo više informacija o specifikacijama ovog zanimljivog uređaja koji nudi vanserijski kapacitet za čuvanje podataka.
Izvor: HKEPC
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama| Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi