Netflix indirektno potvrdio lansiranje Exynos 2200 sa Galaxy S22

I Netflix je potvrdio

 
Objava Samsungove najnovije flagship serije, porodice Galaxy S22, je pred vratima. Ova činjenica sama po sebi garantuje sve veći priliv novih informacija kako se ovaj dan približava, a najnoviji dolazi u obliku Netflixa koji indirektno potvrđuje Exynos 2200 čipset u Galaxy S22.Netflix je uvek objavljivao detaljnu listu specifičnih skupova čipova, kao i mobilnih uređaja, koji podržavaju HD streaming – a Exynos 2200 je upravo dodat na nju, kako XDA Developers izveštava.Kao što već znamo, korejski tehnološki gigant već dugo razvija procesorski čipset Exynos 2200 specijalno za upotrebu u Galaxy S22 seriji, a Netflix je već manje-više potvrdio ovu činjenicu. Možemo biti sigurni da ćemo sada videti debi novog čipseta sa novom serijom, bez straha od kašnjenja izazvanog nedostatkom čipa koji će odložiti čip za dalju generaciju.
 
s22ultra.jpg
Ako Samsung zadrži tradiciju, verzije serije S22 opremljene Exynos 2200 procesorom biće dostupne širom Evrope, dok će modeli koji se prodaju u Sjedinjenim Državama, Kini i Indiji biti „zaglavljeni“ sa moćnim Snapdragon 8 Gen 1 čipsetom .Interesantno je da američki operater Verizon već neko vreme vrši pritisak na Samsung da dobiju verziju Exynos 2200 i za US tržište. A ako Samsung to učini, to znači da će korisnici u SAD takođe imati pristup revolucionarnoj Ray Tracing tehnologiji u internom čipsetu.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi