Nova Strava aplikacija od sada na Huawei nosivim uređajima

Svako ko ima pametni sat ili neki drugi tip nosivog uređaja kompanije Huawei, od sada može da koristi svoje podatke i uživa u svim prednostima koje Strava aplikacija nudi.

Precizni lični podaci vezani za performanse u više sportova koje aplikacija Huawei Health prati, kao i detaljne informacije o ruti kretanja, se sada mogu neprimetno preneti na korisnički Strava nalog. Dodatna pogodnost je to da korisnici aplikacije Strava mogu da iskoriste mnoge uobičajene funkcije Huawei nosivih uređaja, uključujući dugo trajanje baterije, tačne podatke o praćenju performansi zahvaljujući svojoj vodećoj TruSeen tehnologiji, kao i višesistemsku dvopojasnu GNSS tehnologiju.
Strava aplikacija je dostupna širom Evrope, uključujući i Srbiju, i kompatibilna je sa svim Huawei nosivim uređajima, poput nagrađivanog pametnog sata Huawei Watch GT 3 Pro.
Strava2.jpg
Huawei Health i Strava aplikacija stvaraju fitness zajednicu
Huawei Health nastavlja da bude izabrana platforma za korisnike koji žele sveobuhvatno da isprate svoje zdravlje kao i fitnes aktivnosti. Popularnost aplikacije Strava, njene zajednice i mogućnosti deljenja prepoznata od strane kompanije Huawei. Zato je korisnicima omogućeno dodatno upoznavanje sa mnogim prednostima Huawei tehnologije kroz korišćenje ove aplikacije. Ovo predstavlja još jedan pozitivan korak ka izgradnji snažne fitnes zajednice koja je orijentisana na profesionalno praćenje aktivnosti tokom dana kao i na nuđenje profesionalnih zdravstvenih saveta.
Strava3.jpg
HMS i njegove prednosti
Još jedna od prednosti Huawei uređaja i postojanja korisnih aplikacija na njima jeste jedinstveni ekosistem koji pruža olakšano funkcionisanje tokom dana. HMS je pametna platforma za povezivanje svih gedžeta i dodatne opreme, čime pruža proširene mogućnosti svakog od njih kroz ono što nudi povezani uređaj. Ovaj ekosistem softverskim putem povezuje sav hardver kompanije Huawei, od telefona, tableta, pametnih satova pa sve do slušalica i laptop računara. Samim tim su potrebe korisnika pažljivo saslušane, a HMS stvara sinergetsko okruženje koje podstiče produktivnost.
PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi