Nove verzije Tumblr za iOS i Android

iOS i Android verzije Tumblr aplikacije su danas obe dobile svoje novo ažuriranje, gde je prva dobila "novo iskustvo pronalaska" a druga brojna ažuriranja u kome se naročito vidi redizajn korisničkog interfejsa. Ažuriranje iOS aplikacije dodalo je mogućnost pretrage tagova i blogova direktno kroz Tumblr iOS-ovu "disc

iOS i Android verzije Tumblr aplikacije su danas obe dobile svoje novo ažuriranje, gde je prva dobila “novo iskustvo pronalaska” a druga brojna ažuriranja u kome se naročito vidi redizajn korisničkog interfejsa. Ažuriranje iOS aplikacije dodalo je mogućnost pretrage tagova i blogova direktno kroz Tumblr iOS-ovu “discovery” sekciju (do sada ste mogli samo da pretražujete po tagu). Android aplikacija je u isto vreme dobila nove animacije za upise. Pored toga tu je i nekoliko ispravki grešaka i neka ažuriranja funkcionalnosti, kao i uglavnom što se dobija kroz nova ažuriranja.  
Tumblr iOS i Android

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi