Publici širom sveta predstavljeni Honor 70, MagicBook 14 i Pad 8

Kompanija Honor organizovala je globalnu premijeru za tri nova uređaja.

Kompanija Honor održava je događaj kojim je označila predstavljanje tri svoja uređaja na globalnom tržištu – Honor 70, Honor MagicBook 14 i Honor Pad 8. 

Honor 70 

Ovaj mobilni uređaj spada u višu srednju klasu i donosi OLED ekran veličine 6,67 inča i FullHD+ rezolucije uz brzinu osvežavanja od 120 Hz. Što se tiče kamere, glavni senzor je rezolucije 54 MP, a u pitanju je Sony IMX 800. Pored njega, tu su i ultraširokougaona kamera rezolucije 50 MP koja funkcioniše i kao makro kamera, a treći senzor je zadužen za procenjivanje dubine i ima rezoluciju od 2 MP. Selfi kamera je rezolucije 32 MP.  

Što se tiče čipseta ovog telefona, u pitanju je Qualcomm Snapdragon 778G+, a tu je i baterija od 4.800 mAh uz brzinu žičnog punjenja od 66 W. Boje u kojima ovaj telefon dolazi na svetsko tržište su kristalno srebrna, smaragdno zelena i ponoćno crna. Početna cena za varijantu sa 8 GB radne memorije i 256 GB prostora za skladištenje podataka biče 450 dolara, šti zvuči primamljivo. 
Honor_1.jpg

MagicBook 15 

Ovaj prenosivi računar predstavljen je u dve varijante, jednoj sa integrisanom Intel grafičkim čipom i jednoj sa Nvidia RTX 2050 grafičkom kartom. Obe verzije imju isti ekran dijagonale 14 inča koji je IPS tipa i QHD+ rezolucije sa Corning Gorilla Glass zaštitom. Što se tiče procesora, u pitanju je Intel Core-i5 dvanaeste generacije. Ovi prenosivi računari imaju 16 GB LPDDR5 radne memorije uz 512 GB PCIe Gen4 SSD prostora za skladištenje podataka uz bateriju od 75 Wh. Cena za osnovni model iznosi 960 dolara, dok verzija sa diskretnom Nvidia grafikom košta 1.140 dolara. 

Pad 8 

Honor Pad 8 ima IPS ekran veličine 12 inča, a pokreće ga Qualcomm Snapdragon 680 mobilni čipset. Cena za varijantu ovog jednostavnog tablet računara sa 6 GB radne memorije i 128 GB prostora za skladištenje podataka je 300 dolara. 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi