Angry Birds 2 igra preuzeta preko 30 miliona puta za dve nedelje

Razvojni tim Rovio Entertainment je objavio da je nastavak njihove Angry Birds igre dostigao 30 miliona preuzimanja, za samo dve nedelje od njenog inicijalnog objavljivanja

Angry Birds 2 je objavljen 29. jula, i uspeo je u prvih 12 sati da dostigne milion preuzimanja, a čak 10 miliona za tri dana. Do kraja prve nedelje od kad je objavljena igra, dostigla je 20 miliona preuzimanja i time postigla ono za šta je originalnoj Angry Birds igri trebalo devet meseci. Treba napomenuti da je originalni Angry Birds imao besplatnu verziju i verziju koja se plaća, dok nastavak je ekskluzivno predstavljen kao free-to-play.
Cela Angry Birds franšiza je zabeležila preko milijardu preuzimanja od kad je debitovala 2009. godine, pa do danas, a takođe je najavljen i film zasnovan na samoj franšizi, koji će izaći sledeće godine.
U Angry Birds 2, vaš “arsenal ptičica” preuzima oblik karata, gde kada ih iskoristite, gubite život. Posle toga imate dve varijante, da sačekate da vam se dopuni život posle izvesnog vremena, ili da potrošite valutu koja se koristi u igri za još života. Još jedna bitna novina u Angry Birds-u je promena okruženja, gde sada postoje nivoi sa više oblasti.
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi