Google iznenađenje - "Bebi Yoda" Grogu iskače u uglu na Google pretragama

Otvorite Google, ukucajte: „Mandalorian“ i pored rezultata će vam se pojaviti mali Grogu koji će vam razbacati delove stranice korišćenjem Sile.

Google iznenađenje - "Bebi Yoda" Grogu iskače u uglu na Google pretragama

Kompanija Google je poznata po tome da voli da se igra svojim rezultatima pretrage. Bilo da je u pitanju neki međunarodni praznik ili premijera nekog filma, mala iznenađenja su uvek tu da nam izvuku osmeh na lice. Ovoga puta, pred premijeru nove Mandalorian sezone na ekranu će vam iskočiti Grogu, poznatiji kao mali Joda.

Bilo da koristite Google pretragu na telefonu ili računaru, kada ukucate “Mandalorian” Grogu se nakon nekoliko sekundi pojavljuje u donjem desnom uglu ekrana i mirno posmatra vaše rezultate pretrage. Ukoliko vam nije dovoljno da imate novog ljubimca, kada kliknete na njega, on će uperiti svoju ručicu da gornjem delu ekrana i krenuti da pomera jedan po jedan blok sa strane, bacajući ih na dno strane.

Blokovi su i dalje funkcionalni i aktivni, samo su razbacani po dnu, a ako vam se ovo dopada možete se igrati koliko god to želite. Mi smo takođe probali kako ovo radi i moramo priznati da je dovoljno zabavno da vam na par minuta izvuče osmeh na lice.

Grogu razbacuje delove Google pretrage

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi