Direktor kompanije Nothing, otkrio funkciju koja stiže sa Nothing OS 3.0, a sigurno će je mnogi voleti

Karl Pei otkriva nove funkcije za Nothing OS 3.0 koje uključuju prilagodljive zaključane ekrane i interaktivne tačkaste animacije

Direktor kompanije Nothing, otkrio funkciju koja stiže sa Nothing OS 3.0, a sigurno će je mnogi voleti

Naredni veliki apdejt za Nothing Phone, Nothing OS 3.0, očekuje se da bude predstavljen otprilike u isto vreme kad i Nothing Phone (2a) Community Edition. Ovaj uređaj će doneti hardverske promene koje su dizajnirali fanovi Nothing Phone (2a), kao i teme i pakovanje koje su kreirali korisnici. Zajednica Nothing uređaja će takođe pomoći u marketingu telefona.

Osnivač i izvršni direktor kompanije Nothing, Karl Pei, podelio je nekoliko slika koje prikazuju nove funkcije koje će biti deo Nothing OS 3.0. Pei je otkrio neke nove mogućnosti za zaključani ekran i interaktivne tačkaste animacije koje dolaze u brzim postavkama. Pei je postavio slike na svoj “X” nalog. Izvršni direktor ima, definitivno zanimljiv  “X” korisnički naziv, “@getpeid.”

Stiže Nothing OS 3.0, uzbuđenje je veliko

Jedna slika koju je Pei podelio otkriva tri različita prilagođavanja zaključanog ekrana koja su dostupna korisnicima Nothing telefona. Postoji podrazumevani izgled koji prikazuje sat, dan i datum. Opcija Clock + Widget prikazuje vreme u tačkicama sa tri dostupna widget-a na ekranu: vreme, prečicu za brze radnje i datum. Treće prilagođavanje izgleda zaključanog ekrana se zove Expanded Widget Area. Ovaj primer prikazuje analogni sat sa velikim pločicom za datum i widget-ima za brze radnje, vreme i kontakte, prenosi Phone Arena.

Pei je takođe podelio informacije o predstojećoj interaktivnoj tačkastoj animaciji koja će se sastojati od tri različita dela: primarne fotografije, deo za interakciju uživo i završni izlazni lejer.

Očekuje se da će Nothing OS 3.0 sadržati novu galeriju i aplikaciju za zajednicu. Pei kaže da će zvanična najava u vezi sa Nothing OS 3.0 biti održana u septembru. Prošlog avgusta je kompanija distribuirala Nothing OS 2.0. Apdejt će biti dostupan za Nothing Phone (1), Nothing Phone (2) i Nothing Phone (2a).

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Pei je bio toliko uzbuđen zbog predstojećeg Nothing OS 3.0 apdejta da je osećao potrebu da podeli informacije o novitetima u vezi mogućnosti prilagođavanja i podešavanja zaključanog ekrana. U svom tvitu, Pei je napisao “Izvinjavam se unapred timu zbog ovog curenja informacija… ali previše sam uzbuđen!”

Međutim, treba napomenuti da je poznato kako je Pei koristio svoje lične naloge na društvenim mrežama i u prošlosti da bi otkrio informacije o predstojećim telefonima, kako u OnePlus-u (čiji je suosnovač), tako i u Nothing-u. Tako da mu ova praksa nije strana.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi