Facebook Messenger dobija funkciju grupnih poziva

Iz bilo kod grupnog poziva, samo pritisnite ikonicu telefona da pokrenete grupni poziv. Zatim možete da upravljate pojedinim učesnicima iz sledećeg ekrana

Kompanija Facebook najavila je da će objaviti novu funkciju za svoju Facebook Messenger aplikaciju za razmenu poruka. Nova funkcija će omogućiti korisnicima da se povežu sa svojom grupom preko grupnog poziva baziranog na VoIP sistemu. Najava je došla u formi upisa na Facebook-u od šefa Messengera Dejvida Markusa, koji je naglasio da se očekuje da nadogradnja stigne na iOS i Android aplikacije u narednih 24 časa.
“Iz bilo kod grupnog poziva, samo pritisnite ikonicu telefona da pokrenete grupni poziv. Zatim možete da upravljate pojedinim učesnicima iz sledećeg ekrana” objasnio je Markus i dodao da nova funkcija omogućava do 50 učesnika u grupnom pozivu. Podsetićemo da je ovo samo jedna u nizu korisnih funkcija koju je Facebook Messenger aplikacija dobila u poslednje vreme.
Facebook čini lakšim pronalaženje prijatelja na Messenger-u
Izvor: BlogGSM
Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi