Google dodaje Material Design u Chrome

Prelazak na Material Design za Google Chrome browser se očekuje sa lansiranjem verzije 50 popularnog pregledača, ali nam sajt The Next web donosi fotografije koje već prikazuju neke od izmena

Prelazak na Material Design za Google Chrome browser se očekuje sa lansiranjem verzije 50 popularnog pregledača, ali nam sajt The Next web donosi fotografije koje već prikazuju neke od izmena koje će biti prisutne sa promenom izgleda. Izmenom određenih  podešavanja u Chrome-u, različite Material Design izmene postaju vidljive, pokazujući pravac u kome će ići dizajn Chrome browsera.
chrome_2.jpgVeliki broj izmena su manjeg obima, kao što je dodavanje oštrijih ivica u tabove i menjanje meni tastera u tri tačkice. Sve ove izmene se uklapaju u Material Design, a sigurno je da postoji još njih koje trenutno nisu vidljive. U Google Code diskusiji podeljena je i fotografija koja otkriva da će incognito window pregledača biti tamniji. Neke od bitnijih izmena se mogu videti u Settings delu, koji izgleda dosta drugačije nego aktuelni.
chrome_3.jpgIzvor: NextPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi