Google: Facebook je društvena mreža prošlosti

Google-ov potpredsednik Bredli Horovic u intervjuu za Business Insider izrazio je svoje nezadovoljstvo liderom na polju društvenih mreža Fejsbukom, ističući da oni "nerviraju korisnike". On je naveo da su dani Fejsbuka prošli, opisujući ih kao "društvenu mrežu prošlosti". Horovic je istakao da

Google-ov potpredsednik Bredli Horovic u intervjuu za Business Insider izrazio je svoje nezadovoljstvo liderom na polju društvenih mreža Fejsbukom, ističući da oni “nerviraju korisnike”. On je naveo da su dani Fejsbuka prošli, opisujući ih kao “društvenu mrežu prošlosti”. Horovic je istakao da je dominantan razlog ubijanja Fejsbuka isključivo zbog svojih nametljivih reklama. On je dodao da Fejsbukova strategija oglašavanja zaglušivanjem oglasa u korisničke vesti koji stižu u potocima, “nervira korisnike i frustrira brendove”. Horovic je naglasio da Google-ovo korišćenje društvenih preporuka u njihovoj sopstvenoj mreži Google+, pre nego isključivo oglasa, je znatno vredniji pristup. Njegova poruka je išla u smislu da takav pristup daje daleko vrednije društvene preporuke, što bi trebalo i da bude cilj društvenog umrežavanja.
 

facebook mreža prošlosti

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi