Google One dostigao 500 miliona instalacija u Play prodavnici

Na ovome verovatno može zahvaliti ovogodišnjoj promeni politike u vezi Google fotografija

 
Samo godinu dana nakon što je dostigao granicu od 100 miliona, Google One je uspeo da prikupi neverovatnih 500 miliona instalacija u Play prodavnici. Sada se pridružio sestrinskim aplikacijama kao što su Google Pay i Backgrounds koje su dostigle ovu cifru nešto ranije ove godine.
Ovaj rezultat ne predstavlja broj ljudi sa Google One članstvom, ali nam sigurno daje predstavu o tome koliko je usluga postala popularna u poslednje vreme. Iako ne možemo tako olako da pripišemo sav ovaj rast prestanku besplatnog pravljenja rezervnih kopija na Google fotografijama, čini se da je sigurno odigrao ulogu u njegovom ubrzanom rastu.
 
GoogleOne500milliondownloads.png
 
Za neupućene, Google One je usluga sa plaćenom članarinom koja proširuje skladištenje u Cloudu (preko besplatnih 15 GB) vašeg naloga na Disku, Gmail-u i Google Photos. I ne samo to, u ponudi je i nekoliko drugih pogodnosti koje uslugu čine dodatno interesantnom. Te pogodnosti uključuju do 10% povrata novca u Google Store-u, premium korisničku podršku, VPN za Android telefone, dodatne alate za uređivanje u Fotografijama, besplatne Pro sesije sa Google stručnjacima, pa čak i popuste na hotele, javlja Android Police.
Usluga počinje od 2 USD mesečno za plan od 100 GB i ide sve do 150 USD mesečno za plan od 30 TB, sa nekoliko nivoa između kako bi se zadovoljile potrebe za skladištenjem široke publike. Korisnici takođe mogu da dele svaki nivo sa do pet dodatnih članova porodice. Ako ste verni korisnik Google ekosistema i koristite Fotografije ili Drive, registracija za članstvo je jednostavna. Google One aplikacija se može instalirati sa ovog linka.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi