Hi-Fi audio striming stiže na Spotify, ali samo ako platite više

Spotify sprema novi, skuplji paket pretplate - Supremium, koji će korisnicima konačno omogućiti Hi-Fi audio striming, ali pretplata će biti skuplja

Hi-Fi audio striming stiže na Spotify, ali samo ako platite više

Jedna od najpopularnijih platformi za striming muzike, Spotify, planira da uvede “napredniji” paket pretplate, koji su nazvali Supremium. Ovaj paket će pružiti korisnicima dugo očekivani Hi-Fi audio kvalitet striminga, navodi Bloomberg pozivajući se na dobro obaveštene izvore. Očekuje se da će ovaj paket biti dostupan korisnicima kasnije ove godine, piše TechCrunch.

Vest o novom paketu pretplate brzo je odjeknula na društvenim mrežama i u stranim medijima, što je navelo Spotify da se oglasi.

U Spotify-ju se neprestano trudimo da poboljšamo našu ponudu proizvoda i pružimo veću vrednost korisnicima. Ipak, ne komentarišemo spekulacije o mogućim novim funkcijama i trenutno nemamo ništa novo da podelimo sa javnošću“, izjavio je predstavnik kompanije.

Spotify uskoro u Hi-Fi audio kvalitetu?

Da podsetimo, Spotify je još 2021. godine najavio da će omogućiti visoko-kvalitetni striming. Tada su izneli planove da korisnicima omoguće slušanje muzike u kvalitetu CD formata na svim uređajima i zvučnicima sa omogućenom Spotify Connect funkcijom.

Međutim, dok je Spotify odugovlačio sa realizacijom svojih planova, konkurentske usluge kao što su Amazon Music i Apple Music već su počele da pružaju korisnicima mogućnost visoko-kvalitetnog striminga muzike bez dodatnih troškova. Do sada, Spotify nije ispunio obećanje koje je dao svojim korisnicima.

Predstavljanje Hi-Fi audio striminga na Spotify-ju je značajan korak napred za ljubitelje muzike koji teže vrhunskom kvalitetu zvuka. Ipak, ovaj kvalitet dolazi sa povećanjem cene, što može uticati na korisnike prilikom odlučivanja da li će ostati sa trenutnom pretplatom ili će preći na konkurentske platforme koje već nude kvalitetniji zvuk bez dodatnih troškova.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi