HONOR sa Google-om uvodi funkciju Circle to Search na HONOR Magic V3 i HONOR 200 seriji

Dostupnost nove funkcije Circle to Search ističe posvećenost kompanije HONOR i Google-a da mobilnu AI tehnologiju učini dostupnijom svima

HONOR sa Google-om uvodi funkciju Circle to Search na HONOR Magic V3 i HONOR 200 seriji

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je dostupnost Circle to Search sa Google-om na HONOR Magic V3, najtanjem sklopivom telefonu, kao i na HONOR 200 seriji, čime se pružaju vrhunske performanse i iskustvo fotografisanja portreta na studijskom nivou. Novo unapređenje osigurava da svi mogu imati koristi od najnovijih AI inovacija, donoseći besprekorno i intuitivno iskustvo pretraživanja korisnicima pametnih telefona širom sveta.

Poboljšanja u AI transformišu način na koji radimo, učimo, kupujemo, kreiramo i komuniciramo sa našim uređajima. Bez obzira da li vam je potrebna pomoć pri prevođenju, pomoć u domaćem zadatku ili jednostavno želite da saznate više o slici koja vam je „zapala za oko” na društvenim mrežama, naši pametni telefoni su postali naš glavni izvor za traženje ovih informacija”, rekao je George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR.

Kao tehnološki brend usredsređen na ljude, HONOR je posvećen pružanju prednosti veštačke inteligencije svima. Zahvaljujući našoj bliskoj industrijskoj saradnji sa Google-om i uvođenjem ove funkcije u ne jednu, već dve naše popularne linije pametnih telefona, sada je moguće otključati svet informacija na dohvat ruke, nudeći potpuno novi nivo pogodnosti u svakodnevnom životu ljudi.

Circle to Search omogućava korisnicima da trenutno traže sve što vide na svom telefonu pomoću Google-a. Sa Circle to Search funkcijom, korisnici mogu jednostavno da zaokruže, istaknu, škrabaju ili dodirnu bilo gde na svom ekranu da bi izabrali tekst, sliku ili video o kojima žele da traže više informacija, bez promene aplikacija. Circle to Search čini pretragu onoga što vas inspiriše još lakšom.

AI putovanje kompanije HONOR: Izgradnja sveobuhvatnog i odgovornog AI ekosistema

Prepoznajući ključnu ulogu veštačke inteligencije u oblikovanju budućih stilova života, HONOR je dugo posmatrao AI kao strateški prioritet. Kroz kontinuirano istraživanje i razvoj i otvorenu saradnju sa industrijskim partnerima, HONOR je posvećen obogaćivanju svog AI ekosistema na uređaju, isporučujući napredna AI rešenja potrošačima širom sveta.

Ranije ove godine, HONOR je predstavio svoju četvoroslojnu AI arhitekturu, nacrt za usvajanje u celoj industriji koji će na kraju koristiti korisnicima svuda. Prihvatajući hibridnu AI strategiju koja u potpunosti integriše AI na uređaju i AI mogućnosti u oblaku (cloud-u), HONOR je razvio višeslojnu bezbednosnu arhitekturu i HONOR Personal Cloud Compute, štiteći korisničke podatke i privatnost tokom interakcija sa AI uslugama u oblaku (cloud-u).

Cirsle to Search nije jedino od AI što Magic V3 može da pruži

Predstavljen na IFA 2024, najnoviji vodeći sklopivi HONOR Magic V3 ima mnoštvo pionirskih AI mogućnosti. U saradnji sa kompanijom Google, HONOR Magic V3 je opremljen alatima AI Eraser, Face to Face Translation i HONOR Notes, omogućavajući korisnicima profesionalne funkcije produktivnosti.

U skladu sa svojim pristupom usmerenim na korisnika, HONOR je predstavio prvu u industriji AI Defocus tehnologiju za zaštitu očiju i AI Deepfake Detection Anti-Fraud tehnologiju, rešavajući uobičajene zdravstvene i bezbednosne probleme povezane sa korišćenjem pametnih telefona. HONOR uređaji, koje pokreće Magic OS 8.0.1 dolaze sa funkcijama Magic Portal – zasnovanim na nameri i Magic Capsule, koje redefinišu interakcije između čoveka i uređaja kako bi korisnicima ponudili optimalnu pogodnost.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi