iOS 10.3.1 donosi ispravku za WiFi problem

Ukoliko ste dobili obaveštenje na vašem telefonu da bi trebalo da izvršite nadogradnju na iOS 10.3.1, onda to i treba da učinite jer ovo ažuriranje ispravlja WiFi propust

Pre nekoliko dana Apple je objavio iOS 10.3 nadogradnju operativnog sistema, koja predstavlja značajnije ažuriranje pre iOS 11 platforme. Jedna od stvari koju je Apple doneo za iOS 10 operativni sistem je i ispravka nekoliko bezbednosnih propusta, ali neke ipak nisu zakrpljene na vreme. Ukoliko ste dobili obaveštenje na vašem telefonu da bi trebalo da izvršite nadogradnju na iOS 10.3.1, onda to i treba da učinite jer ovo ažuriranje ispravlja WiFi propust na iOS uređajima.
Iako Apple ne precizira šta tačno rešava zakrpa, u listi promena možemo pročitati da ona uključuje ispravke grešaka i poboljšanja bezbednosti za iPad i iPhone. Međutim, tek kasnije se može saznati da nova verzija iOS platforme rešava WiFi bezbednosni problem koji je bio otkriven od strane jednog od Google-ovih Project Zero inženjera. Apple trenutno testira sledeću nadogradnju, iOS 10.3.2.
Apple objavio iOS 10.3 i watchOS 3.2
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi