iOS 18.1 rešava grešku koja je uzrokovala nasumično restartovanje iPhone 16 uređaja

Uz nove funkcije Apple Intelligence, iOS 18.1 donosi niz ispravki, uključujući rešenje za frustrirajuću grešku koja je kod nekih novih iPhone 16 i iPhone 16 Pro modela izazivala nasumična restartovanja telefona

iOS 18.1 rešava grešku koja je uzrokovala nasumično restartovanje iPhone 16 uređaja

Tokom prošle nedelje pojavila se informacija da su korisnici prijavili neočekivana restartovanja od momenta kada su lansirani iPhone 16 telefoni. Pogođeni korisnici primećuju da ekran iPhone-a prestaje da reaguje ili usporava na komande dodira, nakon čega se uređaj restartuje.

Problem se pojavljuje nasumično, a može uticati i na uređaje koji su u StandBy režimu. Neki korisnici su prijavili od 10 do 20 rušenja dnevno, dok su drugi imali manje restartovanja.

Apple je potvrdio da će ažuriranje na iOS 18.1 rešiti problem restartovanja, a to je pomenuto i u napomenama za izdanje iOS 18.1 verzije kandidata za javno objavljivanje, koja je danas puštena.

iOS 18.1 takođe rešava nekoliko drugih grešaka, uključujući problem sa Podcasts aplikacijom gde neodslušane epizode mogu biti označene kao odslušane, problem sa seckanjem ili pregrevanjem prilikom pregleda 4K 60 fps video snimaka u aplikaciji Photos, kao i grešku koja je mogla sprečiti digitalne ključeve automobila da otključaju ili pokrenu vozilo putem pasivnog ulaska nakon vraćanja iz backup-a ili prenosa sa drugog iPhone-a, prenosi MacRumors.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi