LinkedIn sada ima više od 500 miliona korisnika

LinkedIn zajednica nastavlja da raste svake godine i činjenica da je postigla tako važnu prekretnicu pokazuje da je učvrstila svoju poziciju

LinkedIn, društvena mreža u vlasništvu Microsoft-a, danas je objavila da je premašila značajnu prekretnicu. Ova društvena mreža za poslovne korisnike sada ima više od 500 miliona korisnika u 200 država širom sveta.
LinkedIn zajednica nastavlja da raste svake godine i činjenica da je postigla tako važnu prekretnicu pokazuje da je učvrstila svoju poziciju. LinkedIn zajednica od 500 miliona članova predstavlja više od deset miliona aktivnih poslova sa pristupom u devet miliona kompanija, i više od 100.000 članaka koji se objavljuju svake nedelje.
Kompanija je podelila u upisu na zvaničnom blogu da su top pet najpovezanijih zemalja Ujedinjeni Arapski Emirati, Holandija, Singapur, Velika Britanija i Danska. Pet najpovezanijih mesta uključuje London, Amsterdam, San Francisko, Džakarta i Milano. Sa svakom konekcijom koju korisnici naprave, raste ukupan broj njihove profesionalne zajednice kao i poslovne prilike jer jedna konekcija reflektuje mogućnost za predstavljanjem ka 400 novih korisnika.
LinkedIn pokrenuo veliki redizajn
Izvor: BlogGSM

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi