Microsoft najavljuje "Microsoft 365 Copilot: Wave 2"

Microsoft-u će u prenosu uživo 16. septembra predstaviti inovacije u Microsoft 365 Copilotu, njihovom AI četbotu za poslovne korisnike

Microsoft najavljuje "Microsoft 365 Copilot: Wave 2"

Uspeh ChatGPT-a podstakao je mnoge kompanije da lansiraju sopstvene AI četbotove. Microsoftova verzija, Copilot, postala je najozbiljniji konkurent, čak prevazilazeći mogućnosti ChatGPT-a u određenim slučajevima. Međutim, nedavna ažuriranja ChatGPT-a omogućila su mu da povrati svoju vodeću poziciju, ali izgleda da Microsoft ima planove da ponovo stekne konkurentsku prednost.

Microsoft je najavio da će održati prenos uživo pod nazivom “Microsoft 365 Copilot: Wave 2”, koji će se fokusirati na sledeću fazu “Copilot inovacija“, prema detaljima događaja. Prenos uživo će se održati na LinkedIn-u, 16. septembra u 17h po srednjeevropskom vremenu.

Govornici na događaju biće Satya Nadella, izvršni direktor Microsoft-a, i Jared Sparato, potpredsednik Microsoft-a za AI u radu. Ako želite da prisustvujete prenosu uživo, možete posetiti objavu na LinkedIn-u i prijaviti se za događaj.

U komentaru na tu objavu, Microsoft je nagovestio sadržaj događaja, pozivajući javnost da se pridruži kako bi otkrila sledeću fazu Copilota za poslovnu upotrebu.

Spominjanje “Copilota za rad” i naslov događaja “Microsoft 365 Copilot” signaliziraju da će događaj obuhvatiti nove funkcije i mogućnosti za Enterprise verzije Microsoft Copilota, koje trenutno uključuju pomoć Copilota integrisanu kroz aplikacije Microsoft Office-a, piše ZDNET.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi