Moto AI funkcija asistenta postaje lična sekretarica koja poznaje sve vaše navike i svakodnevno obavlja rutinske zadatke umesto vas

Moto AI donosi intuitivnu, potpuno ličnu pomoć na nivou pojedinačnog korisnika, njegovih navika i izbora uz mogućnost automatizacije svakodnevnih zadataka, unapređujući povezivanje kroz inteligentne AI funkcije

Moto AI funkcija asistenta postaje lična sekretarica koja poznaje sve vaše navike i svakodnevno obavlja rutinske zadatke umesto vas

Motorola istražuje mogućnosti integracije velikih akcionih modela (LAM) sa snagom moto AI-a. Uz ovaj softver koji je dokaz funkcionalnosti čitavog koncepta, Motorola LAM modeli mogu razumeti vašu okolinu, učiti iz vašeg ponašanja kako bi ponudili potpuno lične odgovore i pomoću prirodnog jezika pretvoriti ih u akcije koje se neprimetno izvršavaju u vaše ime.

Rezultat je potpuno lični asistent sa svesnim kontekstom, koji pruža interakciju nalik ljudskoj i korišćenjem prirodnog jezika. Jednom rečju kao da razgovarate sa ljudskim bićem i imate na raspolaganju svoju ličnu sekretaricu i danju i noću.

Na događaju Tech World ’24, Motorola je demonstrirala ovakav pristup i prikazala kako korisnici mogu reći „naruči mi ledeni americano“ i moto AI će locirati najbližu kafeteriju i obaviti narudžbinu, obaveštavajući vas kada će biti spremna za preuzimanje. Ovo takođe funkcioniše za česte radnje kao što je naručivanje Ubera. Korisnici samo kažu gde žele da idu, a moto AI koristi njihovu lokaciju da potvrdi vožnju i pruži informacije o vozaču, tipu automobila, mestu preuzimanja i procenjenom vremenu dolaska.

Kako LAM tokom vremena bolje uči vaše navike i izbor, tako postaje sve korisniji. U budućnosti bi mogao automatizovati svakodnevne zadatke kao što su podešavanje alarma, naručivanje jutarnje kafe, odabir plejlista i drugo.

Motorola je najavila da je novi moto AI u beta razvojnom programu. Planirano je da postepeno proširi pozive i uključi korisnike u beta program tokom godine.

Takođe tu je i Smart Connect funkcija koja povezuje rad različitih uređaja, na primer Motorola telefona, Lenovo računara i različitih nosivih uređaja poput pametnih satova. AI asistira uz pomoć funkcije „Inteligentna svest“, povezujući ove uređaje u jedan celoviti ekosistem tako da ne morate voditi računa o tome gde se koji podatak nalazi.

On će biti dostupan odmah i u svakom trenutku bez obzira na to koji uređaj koristite, a koji je povezan u taj praktično lični ekosistem. I sve to će se odvijati na jedan prirodan način u kome ćete sasvim normalno i bez ikakvih teškoća i frustracije u svakom trenutku dobiti ono što vam treba i što želite.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi