Nadogradnja za Viber donela novu funkciju reprodukcije Youtube-a

Ukoliko ste korisnik aplikacije Viber, onda će vas svakako zanimati nova nadogradnja aplikacije koja olakšava gledanje Youtube videa

Platforme za razmenu poruka kao što su WhatsApp i Facebook Messenger su najpopularnije ovih dana, ali je ipak i Viber stekao toliku popularnost, posebno kod nas, da se smatra jednom od najboljih aplikacija.
Ukoliko ste korisnik aplikacije Viber, onda će vas svakako zanimati nova nadogradnja aplikacije koja olakšava gledanje Youtube videa. Kao što možete videti u priloženom screenshot-u, nadogradnja za Viber dodaje reprodukciju Youtube videa u liniji. Ovo znači da ukoliko pošaljete nekom Youtube link i ćaskate sa njim, prikazaće vam se mali thumbnail i taster kojim može da se pusti video. Pritiskom na taster video će se reprodukovati, i korisnici će potom moći da ga prošire na pun ekran, pauziraju ili ga pomere.
Stara verzija Vibera bi otvorila link unutar pregledača ili Youtube aplikacije. Interesantno je da je ova funkcija dodata i pre WhatsAppa, koji i dalje nema Youtube podršku u liniji.
Viber dodaje tajno ćaskanje
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi