NFC Forum definiše NFC Multi-Purpose Tap, sledeću generaciju beskontaktnih korisničkih iskustava

NFC Forum je predstavio NFC Multi-Purpose Tap, inovativni koncept koji obećava da će transformisati beskontaktno korisničko iskustvo koje smo do sada poznavali

NFC Forum definiše NFC Multi-Purpose Tap, sledeću generaciju beskontaktnih korisničkih iskustava

NFC Forum, vodeće telo za standarde Near Field Communication (NFC) tehnologije, predstavilo je NFC Multi-Purpose Tap, inovativni koncept koji obećava da će transformisati beskontaktno korisničko iskustvo. Ovaj novi pristup omogućava izvođenje više akcija jednim dodirom, čime se poboljšava pogodnost za razne NFC primene kao što su dostava računa od tačke do tačke, lojalti programi, identifikacija i karte za prevoz.

NFC Forum okuplja zajednice proizvoda, tehnologije i brendova kako bi unapredili NFC tehnologiju i obezbedili pouzdano i besprekorno iskustvo za korisnike širom sveta. Njegov odbor uključuje predstavnike velikih kompanija kao što su Apple, Google, Huawei, Identiv, Infineon, NXP, Qualcomm, Sony i ST Microelectronics.

“NFC Multi-Purpose Tap će unaprediti pogodnost beskontaktnih iskustava omogućavajući više transakcija jednim dodirom,” objašnjava Mike McCamon, izvršni direktor NFC Foruma. “Zamislite da istovremeno evidentirate lojalti poene ili dobijate račun uz vašu uplatu. Mogućnosti povezivanja usluga su beskonačne.”

NFC Multi-Purpose Tap inovacija izvršava više operacija istovremeno

Ova inovacija ima za cilj da poboljša upotrebljivost i personalizuje korisnička iskustva. Na primer, može istovremeno obraditi maloprodajne uplate dok dodaje lojalti poene, primenjuje popuste i najpovoljnije cene za karte za prevoz ili pruža informacije o reciklaži i ponovnoj upotrebi kupljenih proizvoda.

McCamon dodaje da NFC Forum sprovodi studije izvodljivosti i definiše primere upotrebe kako bi maksimalno iskoristio pun NFC Multi-Purpose Tap potencijal. Forum ohrabruje sve zainteresovane strane, od prihvatača uplata do lojalti šema i provajdera karata, da doprinesu razvoju ove tehnologije.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi