Pronađite pravi broj email poruka u vašem Gmail nalogu

Podrazumevano, Gmail grupiše sve vaše mejlove u konverzacije. To je i razlog zašto Gmail prikazuje broj razgovora a ne poruka, ali to možete da promenite.

Podrazumevano, Gmail grupiše sve vaše mejlove u konverzacije. To je i razlog zašto Gmail prikazuje broj razgovora a ne poruka u svim Gmail pregledima: inbox, all mail, labels, search results. Ponekad je korisno znati koliko ste poruka primili od određenog pošiljaoca, ili na određeni datum. Ukoliko ikada poželite da pronađete stvaran broj poruka koje se podudaraju sa određenim upitom, postoji način da se dođe do tako nečega. Naime, potrebno je da odete u podešavanje Gmaila i privremeno onemogućite pregled u vidu konverzacija. Pronađite “conversation view” sekciju u General tabu, kliknite “Conversation view off”, skrolujte dole do dna stranice i kliknite na “Save changes”. Sada će Gmail prikazati samo posebne poruke a broj u rezultatu pretrage će biti precizniji.
Izvor: Lifehacker

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi