Realme predstavio AI strategiju: "AI Dark Horse" se uzdiže - 100 miliona AI telefona u naredne tri godine

Realme je napravio ključni iskorak na svom AI putovanju najavom revolucionarne AI strategije, na online događaju pod nazivom “AI Dark Horse”

Realme predstavio AI strategiju: "AI Dark Horse" se uzdiže - 100 miliona AI telefona u naredne tri godine

Realme je napravio ključni iskorak na svom AI putovanju najavom revolucionarne AI strategije, na online događaju pod nazivom “AI Dark Horse”. Ovom prilikom Realme je pokazao stabilnu poziciju u svetu AI tehnologije, sa ambicijom da istraži narednu eru inovacija u oblasti veštačke inteligencije.

Ističući partnerstva sa industrijskim gigantima kao što su Qualcomm i Google, Realme najavljuje novi GT 7 Pro kao korak ka revolucionarnim promenama koje kombinuju neprevaziđenu snagu i najnovije AI inovacije. Pored toga, novi UI 6.0 interaktivni sistem nudi korisnicima dinamičan dizajn i snažno interaktivno iskustvo, omogućavajući pravu fluidnost u dizajnu i jednostavnost u korišćenju veštačke inteligencije.

„AI Dark horse” sa Qualcomm i Google Kompanijama

Realme AI strategija naglašava tri ključne vrednosti: tehnologiju, fokus na korisnika i kolaboraciju. Ulaganja u AI značajno su povećana, za 613%, dok je broj inženjera porastao sedmostruko radi unapređenja tehnologije i korisničkog iskustva. Sa rastom Realme-ovih R&D napora, jednačina je jednostavna: više ulaganja znači bolje korisničko iskustvo i inovativnije tehnologije.

Štaviše, Realme-ova strateška partnerstva sa liderima industrije kao što su Qualcomm i Google ključna su za pokretanje inovacija, unapređenje korisničkog iskustva i postizanje izvrsnosti u AI tehnologiji. Chris Patrick, viši potpredsednik kompanije Qualcomm, izjavio je: „Sa Snapdragon 8 Elite čipsetom, GT 7 Pro je spreman da postane pravi AI div!“ Integracija ovog čipseta omogućava Realme flagship-u da koristi snažne AI mogućnosti, obezbeđujući besprekorne i odzivne performanse.

Pored toga, saradnja sa Google-om omogućava Realme-u da koristi napredne AI resurse zasnovane na cloud tehnologiji, dodatno unapređujući funkcionalnost svojih pametnih telefona. Felix Zhao, ispred kompanije Google, istakao je: „Ponosni smo što smo Realme-ov partner na ovom AI putovanju i radujemo se budućim inovacijama.“ Možemo očekivati impresivno AI iskustvo zasnovano na cloud tehnologiji kako se ovo partnerstvo bude razvijalo.

GT 7 Pro pozicioniran je kao AI Flagship Performansi

U skladu sa reputacijom “AI Dark Horse” industrije, Realme predvodi napredak u inovacijama, najavljujući svoj iščekivani flagship model, GT 7 Pro. Dizajn eksterijera, predstavljen po prvi put, odaje počast istraživanju teme inspirisane Marsom.

Osnažen NEXT AI tehnologijom, GT 7 Pro donosi novi nivo AI sposobnosti i efikasnosti u obrade slika i gejminga, nudeći napredne funkcije koje transformišu korisničko iskustvo. Posebna funkcija “AI Sketch to Image” pretvara jednostavne crteže u detaljne slike, oživljavajući kreativnost. Pored toga, napredna tehnologija “AI Motion Deblur” i “AI Telephoto Ultra Clarity” osiguravaju kristalno jasne snimke, bilo u pokretu ili miru. “AI Game Super Resolution” pojačava vizuelni doživljaj u igrama do 1.5K rezolucije, pružajući impresivnije i odzivnije gejming iskustvo, čineći GT 7 Pro idealnim izborom za igre kao što su PUBG, Genshin Impact i druge.

Sa inteligentnim Realme UI 6.0, GT 7 Pro donosi glatko, intuitivno iskustvo, spajajući performanse sa naprednom AI integracijom i fluidnim dizajnom. Ovo nije samo pametni telefon — već pogled u budućnost flagship uređaja sa vrhunskim AI performansama.

Inspiracija, mašta, inovacija: Nova era uz NEXT AI

realme je posvećen unapređenju AI tehnologije kroz svoj potpuno novi NEXT AI Lab, fokusiran na tri ključne oblasti: Efikasnost u AI, AI za obradu slike i AI za gejming. Jedna od glavnih misija NEXT AI platforme je da inspiriše i osnaži kreativnost mlađe generacije. Vrednost ove platforme prevazilazi samu tehnologiju—ona stvara AI ekosistem sa dubinom i svrhom, dugoročnog značaja za Realme i njegove korisnike.

Kroz snažne AI alate, korisnici mogu pomeriti granice svoje mašte i unaprediti efikasnost u poslu i svakodnevnom životu. Realme podstiče sve korisnike NEXT AI platforme da podele svoje najkreativnije ideje, pretvarajući maštu u stvarnost pomoću veštačke inteligencije. Misija “Inspiriši, zamisli, inoviraj” omogućava NEXT AI da inspiriše hrabro razmišljanje, izaziva i podržava inovaciju kroz celu AI industriju.  Realme hrabro započinje ovo putovanje i nastaviće da popularizuje AI u budućnosti. Kako NEXT AI bude napredovao, Realme obećava uzbudljive inovacije.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi