Samsung Galaxy AI funkcije stižu i na Galaxy A55 i A35 telefone

Samsung planira da proširi Galaxy AI funkcije i na srednje rangirane Galaxy A55 i A35 telefone, očekuju se kao deo One UI 6.1.1 ažuriranja

Samsung Galaxy AI funkcije stižu i na Galaxy A55 i A35 telefone

Samsung je uveo svoju Galaxy AI funkcionalnost u svoju flegšip liniju pametnih telefona, a sada se očigledno sprema za sledeći logični korak: donošenje Galaxy AI funkcionalnosti na svoje srednje rangirane uređaje.

Prema najnovijem izveštaju, Galaxy A55 i A35 telefoni će, očekivano, biti prvi koji će dobiti Galaxy AI, kao deo njihovog One UI 6.1.1 ažuriranja.

Izveštaj ne precizira tačno kada bismo mogli očekivati da se ovo dogodi, već pruža nejasnu vremensku distancu “ovog meseca ili sledećeg”. Međutim, treba napomenuti da neće sve Galaxy AI funkcionalnosti biti dostupne na ovim srednje rangiranim uređajima.

Nažalost, trenutno nema više informacija o tome koje će funkcionalnosti biti uključene, a koje neće. Najverovatniji scenario je da će Samsung izostaviti one koje zahtevaju najviše procesorske snage, s obzirom da A55 i A35 nemaju preterano jake procesore sa moćnim NPU ko-procesorima.

Takođe nije jasno da li će A55 i A35 biti jedini uređaji iz A serije koji će dobiti Galaxy AI, ili samo biti prvi u nizu. Samsung možda želi da ograniči pojavu i dostupnost ovih funkcionalnosti isključivo za svoje najnovije modele kako bi pokušao da poveća prodaju, izveštava GSM Arena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi