Samsung osvežava aplikacije u susret izlasku beta One UI 7 verzije

Samsung je ažurirao svoju aplikaciju Clock pred početak One UI 7 beta programa, usput donoseći još nekoliko vizuelnih poboljšanja

Samsung osvežava aplikacije u susret izlasku beta One UI 7 verzije

Korisnik Reddit-a Lord_Drizzleshizz primetio je dolazak osvežene Samsung Clock aplikacije. Korisnik tvrdi da je ažuriranje (verzija 12.4.00.9) zvanično dostupno, što sugeriše da ga je dobio putem Galaxy Store-a. Međutim, dostupno je i putem APKMirror-a za one koji žele ručno da ga instaliraju. Možete pogledati snimke ekrana u nastavku.

Vidimo unapređen i sada pregledniji dizajn sa nekoliko očiglednih widget-a i nečim što izgleda kao obaveštenje. Osim toga, Clock aplikacija u One UI 7 donosi ikone uz tekst alarma, World clock funkcije, štoperice i tajmera.

Samsung je osvežio izgled Internet Browser-a?

Ovo nije jedina Samsung aplikacija koja je ažurirana u susret izlasku beta One UI 7 verzije, jer je isti korisnik primetio ažurirani Samsung Internet Browser (verzija 26.0.8.1). Pogledajte slike ispod koje upoređuju novu verziju sa trenutnom aplikacijom.

Ne čini se da postoje značajnije vizuelne razlike, iako je ikona Samsung Internet aplikacije osvežena. Konkretno, ilustracija planete sada naginje u drugom smeru i sama ikona ima tamniju nijansu.

U svakom slučaju, može se sigurno pretpostaviti da će uskoro još Samsung aplikacija biti ažurirano tokom narednih dana kako bi se uskladile sa One UI 7 grafičkim interfejsom.

Glasine i procurele informacije ukazuju na novi izgled raznih aplikacija, koje od sada imaju zaobljene UI elemente i odvojene panele za brza podešavanja i obaveštenja, piše Android Authority.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi