SmartThings aplikacija postavlja nova pravila u savremenom domu

Ključ Samsung pametnog sistema je aplikacija SmartThings, koja vam omogućava da kontrolišete sve kućne uređaje sa jednog mesta.

SmartThings aplikacija postavlja nova pravila u savremenom domu

Veštačka Inteligencija (AI) postala je važan deo našeg svakodnevnog života zahvaljujući računarima i pametnim telefonima, a već neko vreme donosi pametne inovacije i u naše domove. Samsung Bespoke Home koncept kombinuje najnoviju tehnologiju i sofisticiran dizajn kako bi unapredio savremeni dom, čineći ga inteligentnijim i lakšim za upravljanje. Ključ ovog pametnog sistema je aplikacija SmartThings, koja vam omogućava da kontrolišete sve kućne uređaje sa jednog mesta.

Savršena svežina namirnica – Samsung Bespoke frižider

Zamislite frižider koji pored toga što hladi, prepoznaje i uslove  potrebe za adekvatno čuvanje vaše hrane. Uz pomoć veštačke inteligencije (AI), Samsung Bespoke prepoznaje potrebe namirnica i prilagođava svoja podešavanja njima. Sa dvema temperaturnim zonama i Humidity Fresh+ fiokom, svaki deo frižidera optimizovan je za različite vrste hrane. SmartThings aplikacija omogućava praćenje postavki frižidera direktno sa vašeg pametnog telefona. Ovakav način upravljanja pametnim frižiderom osigurava da hrana u njemu ostane dugo sveža, a elegantan dizajn doprinosi savršenom skladu sa dizajnom kuhinje.

Pametne funkcije za savršene obroke – Samsung Bespoke rerna

U kuhinji, Samsung Bespoke rerna donosi sledeći nivo efikasnosti i inovacije. Sa funkcijama poput Dual Cook Steam i Dual Cook Flex, ova rerna vam omogućava da kuvate različita jela istovremeno, koristeći odvojene zone. Air Fry program je odličan za pripremu zdravijih obroka, dok velika zapremina od 76 litara omogućava pripremu obroka za veći broj ljudi. SmartThings aplikacija dodatno unapređuje iskustvo kuvanja nudeći predloge za recepte i alate za planiranje obroka direktno sa pametnog telefona, čineći kuvanje zabavnijim i jednostavnijim.

Za efikasno pranje u hladnoj vodi – Samsung AI mašina za veš

Svakodnevne aktivnosti poput pranja odeće postaju lakše sa Samsung AI mašinom za veš. Opremljena Ecobubble tehnologijom, ova mašina pere odeću u hladnoj vodi s istim učinkom kao pri pranju toplom vodom. AI funkcije automatski prilagođavaju količinu deterdženta prema vrsti i količini odeće, pružajući bolju negu. SmartThings aplikacija vam pomaže da planirate pranje, birate adekvatne programe i primate obaveštenja direktno na svom pametnom telefonu. Na ovaj način se štedi vreme i energija, a odeća će biti garantovano čista.

Pametna tehnologija za efikasno čišćenje – Samsung Bespoke Jet™ AI

Samsung Bespoke Jet™ AI koristi AI za automatsko prepoznavanje površine koju čisti i bira odgovarajuću četku. Sa funkcijama kao što su Active Dual četkica i Pet Tool+ za kućne ljubimce, svaki deo doma biće temeljno očišćen. All-in-One Clean Station™ sa Air Pulse omogućava automatsko pražnjenje rezervoara za prašinu, dok SmartThings aplikacija prati rad usisivača i kontroliše njegove funkcije.

Srce pametnog doma – SmartThings aplikacija

SmartThings aplikacija je ključ za povezivanje svih ovih pametnih uređaja. Ona vam omogućava da upravljate svim funkcijama i postavkama sa vašeg telefona, primate ažuriranja i brzo rešavate probleme. To je centralno mesto koje čini da vaš dom funkcioniše savršeno i efikasno.

Budućnost svakodnevnog života

Samsung Bespoke Home koncept nije samo skup pametnih aparata, već je vizija pametnog doma gde tehnologija i dizajn rade zajedno. Sa AI u središtu i SmartThings kao glavnim alatom, vaš dom postaje inteligentno i povezano mesto koje olakšava svakodnevne zadatke i pruža bolju udobnost i efikasnost.

Dobrodošli u novu eru domaćeg života, gde inovacija i dizajn čine svaki dan lakšim i prijatnijim.

Više informacija o ovim i drugim Samsung uređajima pronađite na sajtu https://www.samsung.com/rs/

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi