Spisak Samsung aplikacija koje su dobile One UI 7 – Android 15 podršku

Samsung unapred priprema aplikacije za One UI 7, donoseći nove funkcije i poboljšanja za bolji osećaj kod korisnika tokom rada

Spisak Samsung aplikacija koje su dobile One UI 7 – Android 15 podršku

Samsung je zvanično najavio predstojeći One UI 7 Beta Program, koji će biti pokrenut krajem ove godine, dok se stabilna, konačna verzija očekuje zajedno sa izlaskom Galaxy S25 serije telefona, sledeće godine. U pripremi za ovaj rollout, nekoliko Samsung aplikacija već je dobilo podršku za One UI 7, baziran na Android 15 verziji sistema.

Kako bi osigurao nesmetano funkcionisanje novog softvera, Samsung unapred priprema aplikacije, čime se sprečavaju problemi poput usporavanja ili padova sistema, što korisnicima omogućava bolje iskustvo odmah nakon nadogradnje operativnog sistema. Uz podršku za One UI 7, kompanija dodaje i nove funkcije i poboljšanja, pružajući vrhunsko iskustvo u radu i korišćenju.

Evo liste Samsung aplikacija koje su već dobile podršku za One UI 7:

  • Samsung Internet 
  • Galaxy Themes 
  • Galaxy Store 
  • Nice Catch 
  • Home Up 
  • Theme Park 
  • Samsung Wonderland
Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Kako razvoj napreduje, Samsung planira da dodaje još više aplikacija na ovu listu kako bi poboljšao kompatibilnost. Ovi rani radovi i ažuriranja pokazuju da kompanija redovno radi na tome da osigura besprekorno funkcionisanje svojih aplikacija sa predstojećim Android softverom.

Sa ovim ažuriranjima, korisnici mogu očekivati glatkije i prijatnije iskustvo kada pređu na One UI 7. Cilj Samsunga je da sve funkcioniše harmonično, kako bi korisnici mogli lako da uživaju u svim novim funkcijama i poboljšanjima koje donosi One UI 7, prenosi Sammy Fans.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi