WhatsApp finalizira opciju video poziva i novi tabovani dizajn

Prema najnovijim glasinama, WhatsApp radi na finalnim karakteristikama dodavanja podrške za video pozive u svoj popularni servis za slanje poruka.

Prema najnovijim glasinama, WhatsApp radi na finalnim karakteristikama dodavanja podrške za video pozive u svoj popularni servis za slanje poruka. WhatsApp je ranije ove godine predstavio opciju glasovnog pozivanja, a sada su se pojavili screenshotovi koji ukazuju na to da WhatsApp priprema i opciju video poziva. Navodi se da WhatsApp interno testira v2.12.16.2 verziju (v2.12.12 je dostupna trenutno). Ističe se da je WhatsApp opcija video poziva finalizirana od strane developera i beta testera, te da bi trebalo da bude lansirana u narednim nedeljama. Slično Skype servisu, korisnici će biti u prilici da se prebacuju između prednje i zadnje kamere tokom upotrebe WhatsApp video funkcije.Pored opcije video pozivanja, WhatsApp dizajneri rade i na novom dizajnu, a trenutno se testira tabovani interfejs za aplikaciju. Ovo će korisnicima olakšati menjanje između chata, a tab interfejs će biti sličan browser prozorima, a sve će voditi lakšoj navigaciji kroz servis.Izvor: WCCFTech

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi