WhatsApp radi na brzim reakcijama za ažuriranja statusa i prikazivanju ažuriranja statusa na listi za ćaskanje

Nakon poslednje objave o zajednicama i reakcijama na poruke, WhatsApp sada radi sa dve nove funkcije: brze reakcije za ažuriranja statusa i prikazivanje ažuriranja statusa na listi za ćaskanje.

 
Nakon poslednje objave o zajednicama i reakcijama na poruke, WhatsApp sada radi sa dve nove funkcije: brze reakcije za ažuriranja statusa i prikazivanje ažuriranja statusa na listi za ćaskanje.Kada gledate ažuriranje statusa sa WhatsApp Desktopa, kao što je prikazano na slici ispod, WhatsApp planira da uvede osam novih emotikona koje će koristiti kao reakcije. Trenutno se reakcije pojavljuju kao jednostavna „emodži“ poruka na ekranu za ćaskanje primaoca. Međutim, moguće je da kompanija još uvek eksperimentiše sa najboljim mogućim načinom da predstavi odgovore. Štaviše, iako je snimak ekrana dobijen iz WhatsApp Desktop beta verzije, verujemo da će biti dostupan u budućem izdanju WhatsApp beta verzije za Android i iOS.
 
WBI1.png
Još jedna zanimljiva karakteristika je njena mogućnost da pregleda ažuriranja statusa direktno sa vaše liste za ćaskanje. Korisnici će moći odmah da provere statuse svojih kontakata zahvaljujući novoj funkcionalnosti, za koju se očekuje da će poboljšati statusnu funkciju na platformi. Kontakt je objavio ažuriranje statusa, koje se može videti direktno na ekranu za razgovore ili ako korisnik traži ćaskanje ili poruke, kao što je prikazano na snimku ekrana ispod.
 
WBI2.png
Prema WABetaInfo-u, ove funkcije još uvek nisu došle do beta testera jer su još uvek u razvoju.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi