Windows 10.1 stiže u oktobru 2016. godine

Wzor tvrdi da će Windows 10 koji stiže na leto, dobiti veliko ažuriranje u toku sledeće godine, a prema njihovim informacijama Microsoft cilja na oktobar kao datum objave.

Windows 10 još uvek nije stigao ali mnogi već misle šta stiže posle ovog kritičnog izdanja za Microsoft. U ovom trenutku se pojavljuju informacije od ljudi koji imaju dobru istoriju neobjavljenih Windows informacija da se trenutno radi na velikom ažuriranju za sledeću godinu. Ove vesti stižu od veoma pouzdanog ruskog naloga Wzor koji je već doneo dosta dobrih informacija u vezi Windowsa 10, ali ipak sve treba uzeti sa rezervnom dok Microsoft ne potvrdi.
Wzor tvrdi da će Windows 10 koji stiže na leto, dobiti veliko ažuriranje u toku sledeće godine, a prema njihovim informacijama Microsoft cilja na oktobar kao datum objave. Razlog je vrlo jednostavan – oktobar je omiljeni Microsoft-ov datum za predstavljanje novih Windows verzija pa će tako i ove godine na primer Windows 10 for phones stići baš tada. Sistem imenovanja će takođe biti promenjen, pa će tako predstojeće ažuriranje biti nazvano Windows 10.1. Još uvek nije jasno da li se Windows 10.1 u stvari odnosi na više puta pominjano Redstone ažuriranje, ali je najverovatnije tako.
Izvor: Softpedia
Pozivamo vas da pratite naš Windows 10 hub sa najnovijim i najsvežijim informacijama o novom Microsoftovom operativnom sistemu!
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi