Stalno prepoznavanje glasa dolazi kao standard uz Snapdragon 800 (video)

Snapdragon 800 čip dolazi u novim flagship modelima smartfona u drugoj polovini godine, a LG G2 i Samsung Galaxy Note III su samo neki od uređaja koji će doći sa Qualcomm-ovim novim procesorom. Međutim, korisnici bi trebalo da znaju da Snapdragon 800 svakako nije samo puko povećanje radnih taktova. Jedna pomalo zabor

Snapdragon 800 čip dolazi u novim flagship modelima smartfona u drugoj polovini godine, a LG G2 i Samsung Galaxy Note III su samo neki od uređaja koji će doći sa Qualcomm-ovim novim procesorom. Međutim, korisnici bi trebalo da znaju da Snapdragon 800 svakako nije samo puko povećanje radnih taktova. Jedna pomalo zaboravljena funkcija Snapdragona 800 je ugrađena podrška za stalno prepoznavanje glasa. Ovo u osnovi znači da ako proizvođači odluče da podrže ovu funkciju, najnoviji Android flagship modeli mogu dobiti istu ključnu funkciju koju Motorolini najnoviji uređaji već imaju, među kojima je i Moto X. Stalno prepoznavanje glasa omogućava funkcije kao što je Motorolina Open Mic aplikacija. To vam omogućava interakciju sa vašim uređajem isključivo koristeći vaš glas, bez potrebe da prvo otključate telefon.  
Snapdragon 800 prepoznavanje glasa

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi