5 najboljih telefona sa sklopivim ekranom u 2024. godini

Najbolji sklopivi telefoni u 2024. donose inovativne funkcije, izdržljiv dizajn i vrhunske performanse, uključujući Google Pixel 9 Pro Fold i Samsung Galaxy Z Fold 6

5 najboljih telefona sa sklopivim ekranom u 2024. godini

Sklopivi telefoni su prešli dug put od svojih ranih, nespretnih verzija. U 2024. godini, oni su postali elegantniji, izdržljiviji i prepuni inovativnih funkcija koje brišu granicu između pametnih telefona i tablet računara. Ako razmišljate o tome da sebe počastite jednim ovako dobrim uređajem, evo pet najboljih opcija koje treba uzeti u obzir:

Google Pixel 9 Pro Fold 

Drugi Google Pixel sklopivi model predstavlja veliki iskorak u odnosu na prethodni. Pixel 9 Pro Fold ima bolji dizajn, izdržljiviji zglob i izuzetno svetao ekran. Google softver donosi izvanredne mogućnosti multitaskinga i jedinstvene funkcije optimizovane za sklopivi format. Kamera je vrhunska zahvaljujući Google-ovom poznatom procesiranju slike, a uređaj će primati sedam godina OS nadogradnji i bezbednosnih ažuriranja. 

Zašto se ističe: Bolja izdržljivost, besprekorno softversko iskustvo i moćan sistem kamera.

Samsung Galaxy Z Fold 6 

Samsung je i dalje lider u svetu sklopivih uređaja, a Galaxy Z Fold 6 je dokaz njihove posvećenosti inovacijama. Ovaj telefon ima napredniji dizajn, svetliji glavni ekran, sedam godina softverske podrške i poboljšanu kameru ispod ekrana. Samsung One UI nudi širok spektar multitasking funkcija i alata za produktivnost. 

Po čemu se ističe: Iskustvo Samsunga na polju sklopivih telefona koje je očigledno u dizajnu Z Fold 6, sa bogatim softverskim funkcijama i AI mogućnostima Galaxy serije.

Honor Magic V3 

Honor Magic V3 je impresionirao svojim izuzetno tankim dizajnom i laganom konstrukcijom. Telefon se preklapa skoro potpuno ravno, čime se maksimalno neutrališe nabor na ekranu, a korisnicima pruža impresivno iskustvo gledanja. Honorov MagicOS nudi glatko korisničko iskustvo sa funkcijama prilagođenim sklopivim uređajima. 

Zašto se ističe: Magic V3 pomera granice sklopivog dizajna sa elegantnim profilom i laganom konstrukcijom.

Samsung Galaxy Z Flip 6 

Za one koji žele kompaktan i moderan sklopivi telefon, Galaxy Z Flip 6 je odličan izbor. Njegov klasični dizajn na preklapanje nudi jedinstveni Flex Mode za fotografisanje bez ruku i video pozive. Ekran na poklopcu je veći i funkcionalniji nego kod prethodnih generacija, omogućavajući brzu interakciju sa uređajem bez otvaranja telefona. 

Po čemu se ističe: Z Flip 6 kombinuje stil i funkcionalnost, uz sedam godina softverske podrške i napredne Galaxy AI funkcije.

Motorola Razr 50 Ultra / Razr+ 2024

Motorola nastavlja da privlači pažnju svojim legendarnim Razr dizajnom. Razr 50 Ultra ima najveći i najfunkcionalniji ekran na poklopcu, koji podržava širok spektar aplikacija i widgeta. Telefon je takođe izdržljiviji, sa unapređenim zglobom i boljom otpornošću na vodu. 

Zašto se ističe: Razr 50 Ultra kombinuje retro šarm sa modernom tehnologijom, nudeći jedinstveno iskustvo sklopivog ekrana sa inovativnim ekranom na poklopcu, piše Gizmochina.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi