Acer najavljuje Predator memorijske module i M.2 NVMe SSD

Kompanija Acer se udružila sa Biwin-om kako bi proizvela RAM module i M.2 SSD-ove sa Predator brendiranjem

Acer ulazi na tržište memorija i SSD-ova, a kompanija se udružila sa Biwin-om kako bi proizvela RAM module i M.2 SSD-ove sa Predator brendiranjem. Zahvaljujući ovom partnerstvu, videćemo Acer Predator Apollo i Talos memorijske module kao i GM3500 M.2 SSD.Novi Predator GM2500 SSD koristi PCIe Gen 3×4 interfejs i NVMe kako bi ostvario sekvencijalne brzine čitanja i upisa podataka od 3000 MB/s i 3400 MB/s. Iako ovo nije na nivou PCIe 4.0 rešenja, svakako se radi na značajnom unapređenju u odnosu na brzine tradicionalnih SATA SSD-ova.
a2_11.jpgAcer je objavio i Predator Apollo i Predator Talos memorijske module. Talos serija memorija ima crni i beli dizajn provodnika toplote, uz Predator logo u centru. Memorija je kreirana pomoću 8-slojnog PCB-a i ima nizak lag.
a3_8.jpgAcer Predator Apollo serija memorija spada u viši segment, ima 10-slojni PCB, aluminijumski provodnik toplote sa RGB osvetljenjem, 15μm zlatom optočene kontakte i kvalitetne B-die memorijske čipove, koji će omogućiti veće brzine i potencijal za overklokovanje.Izvor: KitGuru
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi