Acer predstavio dve Predator Radeon RX 7600 grafike

Kompanija Acer obogatila je po prvi put svoju ponudu Predator Radeon RX 7600 grafičkim kartama sa jedinstvenim BiFrost sistemom hlađenja

Acer predstavio dve Predator Radeon RX 7600 grafike

U pitanju su prve Radeon grafičke karte koje je Acer ikada predstavio pod svojim imenom, i one koriste BiFrost hladnjak, koji je ova kompanija koristila na Predator Arc A770 grafikama. Dva modela kompanije Acer nose oznake Predator Radeon RX 7600 OC BiFrost i Predator Radeon RX 7600 BiFrost.

Oba Radeon RX7600 modela su dual slot tipa i imaju po tri DisplayPort 1.4 i jedan HDMI 2.1 port. Pomenuti BiFrost sistem hlađenja koristi 92 mm aksijalni hladnjak i jedan manji koji izduvava vazduh ka spolja.

Radna frekvencija je glavni faktor koji razdvaja dva modela. OC verzija ima 2.320 MHz bazičnu i 2.725 MHz boost takt, dok ona bez OC u nazivu radi na 2.250 MHz i ide maksimalno do 2.655 MHz. Acer preporučuje napajanje od bar 550 W za svoje grafike, jer obe imaju veće strujne zahteve od 165 W koje je deklarisao AMD – 170 W za default i 180 W za OC verziju. Obe grafike koriste jedan 8-pinski konektor za napajanje.

Na papiru deluje da se Acer grafike neće mnogo razlikovati od drugih modela na tržištu, bar kad su performanse u pitanju. Prevedeno, možete da očekujete performanse u klasi RTX 3060 i 3060 Ti.

Za sada su nove grafike izlistane samo na Acer Tajvan online prodavnici za oko 260 evra za OC i 245 evra za ne-OC verziju, bez informacija da li će se ovi modeli pronaći na globalnom tržištu, piše Club386.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi