Acer širi svoju ponudu preko Chromebookova za posao i učenje i laptopa za 3D kreatore

Acer je nedavno održao svoju GPC konferenciju, u okviru koje je kompanija predstavila veliki broj novih proizvoda

Acer je nedavno održao svoju GPC konferenciju, u okviru koje je kompanija predstavila veliki broj novih proizvoda. Ranije smo pisali o Acer Predator Orion 7000 gejming desktop PC-u i Acer Nitro gejming monitorima. Sada je tu i nekoliko drugih proizvoda, sa fokusom na laptopove.Acer je u svoj portfolio dodao nekoliko novih Chromebook uređaja, namenjenih za rad, učenje i zabavu. Chromebook Spin 514 (CP514-2H) i Chromebook Enterprise Spin 514 kombinuju kovretibilni i izdržljivi dizajn bez ventilatora sa naprednim performansama i Intel Core procesorima 11. generacije. Chromebook 515 (CB515-1W/T) i Chromebook Enterprise 515 predstavljaju najnoviju nadogradnju kompanijine najprodavanije linije 15.6-inčnih Chromebookova, a krasi ih premijum dizajn, napredna izdržljivost i performanse koje obezbeđuju Intel Core procesori 11. generacije. Acer Chromebook 514 (CB514-2H/T) koristi osmojezgarni MediaTek Kompanio 828 procesor i ima ultraprenosivi dizajn za efikasne performanse u pokretu i radni vek baterije do 15 sati. Na kraju, Chromebook Spin 314 (CP314-1H/N) krasi konvertibilni dizajn sa 14-inčnim FHD ekranom, veliki izbor portova i OceanGlass touchpad koji štiti životnu sredinu.
acer2_69.jpgConceptD 7 SpatialLabs Edition Laptop je namenjen 3D kreatorima, a krasi ga Intel Core H serija procesora 11. generacije, veliki izbor opcija za video kartu (uključujući i GeForce RTX 3080 Laptop GPU), kako bi se kreativnim profesionalcima obezbedilo da u delo sprovedu svoje ideje. Tu je i SpatialLabs Go aplikacija koja je dobila ažuriranje, gde AI automatski konvertuje i prikazuje 2D sadržaj u stereoskopski 3D (uključujući video, zvuk, fotografije, jednostavjne igre i vido pozive/konferencije sa kamera). ConceptD 3 linija je sada proširena preklopnim laptopom sa 16-inčnim ekranom, 16:10 odnosom stranica, kao i novim konvertibilnim modelima sa 15.6-inčnim displejom.
acer3_7.jpgAcer je predstavio i Vero liniju “zelenih” proizvoda, koji koriste recikliranu (PCR) plstiku i pakovanje koje se može reciklirati. Acer Aspire Vero je ekološki i nadogradivi laptop, a predstavlja Acerov prvi korak ka kreiranju ekološkog PC-a koji koristi PCR plastiku za kompletno kućište. Acer TravelMate Vero je poslovni laptop, koji kombinuje ekološki Vero dizajn sa 11. generacijom Intel Core i7 procesora. Acer Veriton Vero je mini i moderni desktop PC, dok je Acer Vero BR277 FHD monitor sa ENERGY STAR, TCO i EPEAT ekološkim sertifikatima. Sve ovo dopunjuju Vero dodaci – miš, podloga za miš i laptop futrole.Na kraju, Acer je proširio svoju ponudu proizvoda koji imaju zaštitu od mikroba i bakterija, a ovo uključuje laptopove, displeje i dodatke. Acer Enduro Urban N3 laptop i Enduro Urban T3 tablet su izdržljivi uređaji sa zaštitom od bakterija, dok je Acer TravelMate Spin P4 namenjen poslovnim korisnicima. Tu je i Acer VE246Q monitor sa 23.6-inčnim FHD VA displejom, Acer Bluetooth tastatura i KM501 miš.Izvor: Acer
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi