Počela prodaja Radeon RX 7900 GRE, AMD snižava cenu Radeon RX 7700XT grafičkih kartica

AMD je objavio globalnu dostupnost grafičke kartice AMD Radeon RX 7900 GRE, dizajnirane za igranje i striming pri 1440p rezoluciji sa visokim osvežavanjem

Počela prodaja Radeon RX 7900 GRE, AMD snižava cenu Radeon RX 7700XT grafičkih kartica

AMD je objavio globalnu dostupnost grafičke kartice AMD Radeon RX 7900 GRE, dizajnirane za igranje i striming pri 1440p rezoluciji sa visokim osvežavanjem i 16 GB brze GDDR6 memorije koja omogućava igračima da iskorače i u 4K igranje.  

Očekuje se da će Radeon RX 7900 GRE grafička kartica biti dostupna kod zvaničnih etailera već od 699 eura.

AMD Radeon RX 7900 GRE grafička kartica nudi izuzetnu vrednost i karakteristike, uključujući:  

  • Sirove performanse – Sa 80 računarskih jedinica i ray akceleratorima, 16 GB GDDR6 VRAM- a koji radi na 18 Gbps, 160 AI akceleratora, 64 MB AMD Infinity keš memorije druge generacije i 260W ukupne potrošnje, AMD Radeon RX 7900 GRE grafička kartica nudi beskompromisne performanse u najpopularnijim igrama, sa do 14 procenata boljim FPS/$ u proseku u odnosu na GeForce RTX 4070.
  • Veći FPS u hiljadama igara – AMD Fluid Motion Frames je tehnologija dostupna u najnovijem AMD Adrenalin upravljačkom softveru i omogućava povećava FPS kako bi pružila ogromno povećanje performansi i glatko igranje u hiljadama igara.
  •  Intuitivno povećanje performansi – AMD HYPR-RX tehnologija pojednostavljuje i upravlja istovremenom međuoperativnošću AMD Fluid Motion Frames, AMD Radeon Super Resolution (RSR), AMD Radeon Boost i AMD Anti-Lag tehnologije kako bi se postigao kumulativni efekat povećanja performansi, što korisnicima olakšava maksimiziranje performansi u igrama.  
  • Tehnologije za budućnost – AMD Radeon RX 7000 serija grafičkih kartica podržava DisplayPort 2.1 najnovije generacije i nudi više VRAM-a od konkurentskih rešenja za pokretanje najzahtjevnijih igara i vrhunskih monitora koji pristižu na tržište.  

Očekuje se da će AMD Radeon RX 7900 GRE biti dostupan od AMD-ovih partnera, uključujući: Acer, ASRock, ASUS, Gigabyte, PowerColor, Sapphire i XFX.  

Takođe, AMD je objavio novu revidiranu cenu za AMD Radeon RX 7700 XT grafičku karticu, koja je više od 30 USD manje od originalnog SEP-a. Nikada nije bilo boljeg trenutka za igrače da razmotre AMD Radeon za svoju sledeću kupovinu grafičke kartice!  

Saznajte više o AMD Radeon RX 7900 GRE u AMD-ovom najnovijem blog postu.  

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi