Android TV ubuduće umesto Google TV brenda

Google se priprema da ugasi svoj, tri godine star, Google TV brend koji ima problema da privuče više pažnje korisnika i poslovnih partnera. Industrijski izvori javljaju da Google svoj softver za dnevni boravak više ne prodaje kao Google TV već kao Android TV. Prelazak na Android TV bi i proizvođačima mogao o

Google se priprema da ugasi svoj, tri godine star, Google TV brend koji ima problema da privuče više pažnje korisnika i poslovnih partnera. Industrijski izvori javljaju da Google svoj softver za dnevni boravak više ne prodaje kao Google TV već kao Android TV. Prelazak na Android TV bi i proizvođačima mogao omogućiti da dodaju prilagođeni softver na ponuđeni Android-bazirani TV softver, kao što se to čini i sa Androidom na telefonima i tabletima. Navodi govore da se ove promene već neko vreme dešavaju i sprovode u TV industriji. Već neko vreme nismo imali priliku da čujemo neke bitne novitete u vezi sa Google TV servisom. Takođe se ističe da su članovi Google TV tima počeli da odbacuju stari i da prihvataju novi brend unutar svojih redova. Ostaje samo da Google potvrdi promenu imena servisa, a sudeći po onome što partneri kompanije kažu, na to nećemo čekati predugo.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi