Apacer donosi AH173 OTG mobilni flash drajv

USB On-the-Go tehnologija je najnoviji trend na flash drive tržištu, a najnoviji model u ovom segmentu dolazi od kompanije Apacer. U pitanju je AH173 mobilni flash drajv, koji ima USB konektor pune veličine s jedne strane i micro-USB s druge strane. Micro-USB port je zaštićen transparentnom plastičnom kapicom, do

USB On-the-Go tehnologija je najnoviji trend na flash drive tržištu, a najnoviji model u ovom segmentu dolazi od kompanije Apacer. U pitanju je AH173 mobilni flash drajv, koji ima USB konektor pune veličine s jedne strane i micro-USB s druge strane. Micro-USB port je zaštićen transparentnom plastičnom kapicom, dok drugi port nema zaštitu. Apacer AH173 nije preterano šokantan niti revolucionaran uređaj. Može se povezati na PC i mobilni uređaj a dolazi u kapacitetima do 32 gigabajta. Apacer AH173 nudi lako prebacivanje fajlova sa telefona na PC, posebno kada se poredi sa Wi-Fi ili bluetoothom. Apacer AH173 drajv je tanak šest milimetara, tako da lako staje i u novčanik. Cena ovog mobilnog flash drajva za sada nije objavljena.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi