Apple otkrio CarPlay

Apple je i zvanično najavio CarPlay, novi interfejs u automobilima koji će biti kompatibilan sa novim  Ferrari, Mercedes i Volvo automobilima, i koji će biti otkriven na sajmu u Ženevi ove nedelje. Dizajniran od temelja da se premosti jaz između vašeg smartfona i automobila, ponudiće glasovnu navigaciju s

Apple je i zvanično najavio CarPlay, novi interfejs u automobilima koji će biti kompatibilan sa novim  Ferrari, Mercedes i Volvo automobilima, i koji će biti otkriven na sajmu u Ženevi ove nedelje. Dizajniran od temelja da se premosti jaz između vašeg smartfona i automobila, ponudiće glasovnu navigaciju smartfon servisa baziranu na Siri funkciji. Ovo znači da CarPlay radi povezivanjem vašeg iPhonea sa sistemom u automobilu, a nakon toga možete da primate pozive, poruke kao i još mnogo toga koristeći Siri i vaš glas. CarPlay je dostupan za iPhone smartfone koji pokreću iOS 7 platformu uz Lightning konektor, među kojima se nalaze iPhone 5S, iPhone 5C i iPhone 5. Apple ima u planu i veliki broj drugih proizvođača koji će integrisati CarPlay, a lista uključuje i BMW, Ford, General Motors, Honda, Hyundai, Jaguar Land Rover, Kia Motors, Mitsubishi Motors, Nissan Motor Company, PSA Peugeot Citroen, Subaru, Suzuki i Toyota kompanije.  
Apple CarPlay

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi