Apple Vision Pro kreće u lansiranje van granica SAD, Kina među prvima na listi

Naočare virtuelne, odnosno proširene realnosti Apple Vision Pro dobile su 3C sertifikat u Kini, što znači da se Apple priprema za lansiranje van granica SAD

Apple Vision Pro kreće u lansiranje van granica SAD, Kina među prvima na listi

Iako su predstavljene još prošlog juna, Apple Vision Pro AR/VR naočare krenule su u zvaničnu prodaju u februaru ove godine i to samo u SAD, ali sada ih kompanija sprema i za prodaju u drugim državama. To se vidi i prema tome što su one u Kini dobile 3C sertifikat, što znači da će tamo biti dostupne tokom ove godine, ali i dalje nema preciznih informacija o datumu lansiranja.

Dok se Apple suzdržava o dodatnim informacijama u vezi lansiranja Vision Pro naočara izvan SAD-a, Bloomberg izveštava da će planovi kompanije u vezi početka prodaje naočara u drugim zemljama, biti objavljeni nakon WWDC konferencije, koja se održava između 10. i 14. juna 2024. godine.

Ovo je u suprotnosti sa tvrdnjom koju je ranije izneo analitičar Ming-Či Kuo da će Apple lansirati Vision Pro izvan SAD pre WWDC-a. Osim Kine, insajderi očekuju da će Apple predstaviti Vision Pro u Australiji, Kanadi, Francuskoj, Nemačkoj, Japanu, Singapuru, Južnoj Koreji i Velikoj Britaniji.

Bloomberg tvrdi da je stotine Apple-ovih maloprodajnih zaposlenih iz ovih zemalja navodno otputovalo u Kupertino kako bi prošli obuku o tome kako da demonstriraju Vision Pro kupcima, što ukazuje da će ove zemlje biti jedne od prvih na međunarodnom tržištu za Vision Pro.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi