Commodore USA počinje isporuku replike čuvenog Commodore 64 sledeće nedelje

Čak 71,54% posetilaca benchmarka ima između 25 i 40 godina. Ovako kažu rezultati ankete, a to je otprilike neka starosna dob korisnika koji će tačno znati o čemu se radi u ovoj vesti jer su nekada davno imali ovaj računar. Dobro, više ova gornja granica je u pitanju ali da ne sitničarimo. Radi se o t

Čak 71,54% posetilaca benchmarka ima između 25 i 40 godina. Ovako kažu rezultati ankete, a to je otprilike neka starosna dob korisnika koji će tačno znati o čemu se radi u ovoj vesti jer su nekada davno imali ovaj računar. Dobro, više ova gornja granica je u pitanju ali da ne sitničarimo. Radi se o tome da je Commodore USA objavio da će replika čuvenog C64 (Commodore 64) početi sa isporukom sledeće nedelje.

Obećavaju računarsku tastaturu i dupliranom originalnom retro-bež završnicom, sa Atom procesorom i NVIDIA Ion grafičkom karticom ispod haube. Uprkos brojnim najavama, pa čak i posle unakrsne promocije sa igrom Tron: Legacy, ovaj računar će dolaziti bez ikakvog dodatnog proizvoda. Poslednja najava iz kompanije glasi da isporuke u pretprodaji startuju sledeće nedelje, u pet različitih varijanti, od barebone kućišta i čitača kartica pa do C64x Ultimate – mašine sa cenom od 895 dolara koja uključuje 1 TB hard disk i Blu-ray plejer.
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi