Cooler Master CK721 65% mehanička, bežična tastatura

Jedna tastatura za sve namene. Bez obzira da li radite ili se igrate, nova Cooler Master CK721 tastatura je dorasla svakom izazovu spremna da pruži komfor u radu ili brzinu i preciznost u gejmingu, svejedno...

Cooler Master nama svima dobro poznat po dizajnu i inovativnim gejming periferijama i PC komponentama je danas predstavio novu tastaturu sa oznakom CK721. U pitanju je bežična, mehanička tastatura dizajnirana za svakodnevni rad i gejming.
Poseduje sve funkcije kao i formu neophodnu da bi se komforno koristila na dnevnom nivou za rad kod kuće ili u kancelariji.
 CM_CK721_1.jpg
“Isprva smo je zamislili kao izuzetno izdržljiv radni model, beskomporomisnih karakteristika i robustan tokom dugotrajne upotrebe, tastaturu koja je tokom vremena i razvoja, evoluirala u nešto mnogo bolje”, izjavio je Bryant Nguyen, glavni u sektoru proizvodnje periferija. “Sa svojim elegantnim dizajnom, kompletnim spiskom funkcija i izdržljivim kućištem koje je napravljeno da traje, CK721 je jedna od najneverovatnijih tastatura koje smo do sada napravili u Coooler Master-u.”
 CM_CK721_2.jpg
CK721 stiže u dve verzije: svemirski sivoj sa crnim kapicama tastera i u drugoj varijanti sivog tela i belih kapica. Tastaura je izrađena u minimalističkom stilu sa premijum aluminijumskom površinom i poklopcem koji se može skinuti radi čišćenja i budućeg ulepšavanja tastature.
Glavne prednosti CK721 tastature su:

Hibridna bežična tehnologija koja obezbeđuje najbolje funkcionalnosti bežičnog i povezivanja pomoću kabla. Jednostavno, izaberite između žičane USB-C konekcije i bežične 2.4GHz veze sa skoro bezosetnim kašnjenjm ili jednostavniji bežični Bluetooth 5.1 način povezivanja sa računarom dometa 10m. Kada koristite Bluetooth mode, CK721 dozvoljava korisnicima da upare 3 različita profila sa 3 pojedinačna uređaja, dozvoljavajući jednostavno prebacivanje između njih.

 CM_CK721_3.jpg

Podešavanje funkcije rotacionog tastera na 3 načina, dajući vam potpunu kontrolu upravljanjem jačinom zvuka, privremenim utišavanjem zvuka i pozadinskim LED osvetljenjem i to samo jednim okretom ili pritiskom u MasterPlus+ softveru.
Kompaktni portabl dizajn dimenzija 65% pune veličine klasičnih tastatura sa dodatkom mekanog i vrlo udobnog dela za odmorište dlanova. Zbog malih dimenzija ju je lako poneti sa laptop računarom, bilo gde da krenete i pri tome osetite popuni komfor upotrebe i odsustvo zamora u rukama tokom višečasovnog korišćenja.

 CM_CK721_4.jpg
  

Minimalistički dizajn koji se ogleda u jednostavnim, asketski čistim linijama sa istovremeno vanserijskom izdržljivošću u radu. Tastatura poseduje demontirajući gornji, Removable Sandblasted aluminijumski deo, ergonomiski oblikovane kapice tastera i 65% dimenzija klasične tastature. Takođe je opremljena sa dva podizača pozicije koji dozvoljavaju podešavanje  ugla tastature u tri položaja.
Pouzdani mehanički prekidači tastera. CK721 koristi dugotrajne TTC mehaničke prekidače koji su predviđeni za 50 i više miliona aktiviranja pritiskom prsta. Odziv, preciznost i zadovoljstvo osećajem dodira tj klika su sve ono što očekujete od jedne vrhunske mehaničke tastature. CK721 je raspoloživ u verziji sa plavim, braon ili crvenim prekidačima. Različite boje označavaju izbor između više vrsta korisničkih potreba u smislu izraženijeg klika, većeg otpora tokom pritiska na tester ili tišeg rada, mekšeg osećaja radi preciznije kontrole u igrama, itd. Sve u skladu sa vašim ličnim željama i ukusu. Na taj način poboljšajte brzinu kucanja ili gejming potencijal i preciznost, a sve to pomoću nove Cooler Master CK721 mehaničke, RGB Gaming tastature.

 CM_CK721_5.jpg

Univerzalna kompatibilnost sa skoro svakim modernim uređajem današnjice. To se odnosi na one sa Windows 8 i novijim sistemom, zatim Mac OS X, iOS ili Android uređaje. I što je najvažnije za maksimalni užitak, možete se prebacivati u radu sa jednog na drugi uređaj samo jednim, jedinim pritiskom na taster – savršeno!
Baterija koja dugo traje jer je ugrađena jedna kapaciteta 2000mAh, pomoću koje CK721 obezbeđuje mnogo sati bezbrižnog rada ili drugim rečima, 73 sata veze sa Bluetooth uređajima i do 14 sati bežične veze na 2.4GHz talasnoj dužini (isključeno LED osvetljenje), omogućujući vam da zaboravite na zamenu baterija i ostanete potpuno fokusirani na rad ili gejming akciju.

 CM_CK721_6.jpg

Poboljšajte vašu tastaturu pomoću raznih korisnih dodataka jer uskoro stiže dodatna oprema u vidu kablova obloženih ukrasnom tkaninom, specijalni set ukrasnih kapica za tastere kao i gornja aluminijumska maska u više kolor opcija, a sve to kako biste maksimalno priolagodili tastaturu svojim ukusima i učinili CK712 istinski svojom! 

Cooler Master CK721 biće dostupna u prodavnicama širom Evrope tokom marta 2022. Godine sa preporučenom cenom od oko 150€. Cena i dsotupnost se mogu razlikovati u pojedinim regionima.
 
Izvor: Cooler Master
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi