Cooler Master Dyn X pomera granice trkačkih simulacija

Najnovija Cooler Master Dyn X stolica i kokpit za stvaranje što verodostojnijeg osećaja u trkačkim simulacijama, jednim podešavanjem omogućuju 14 različitih pozicija vozača

Cooler Master Dyn X pomera granice trkačkih simulacija

Cooler Master je najavio lansiranje Dyn X, revolucionarnog proizvoda za virtuelne trke i simulacije letenja. Dyn X je mnogo više od simulatora; to je kapija u dimenziju jednog potpuno novog sveta avantura.

Cooler Master je uvek bio na čelu inovacija, a Dyn X je dokaz naše nepokolebljive posvećenosti unapređenju iskustva igranja“, rekao je Jimmy Sha, izvršni direktor Cooler Master-a. „Bilo da idete na novu trkačku stazu ili letite, Dyn X nudi podešavanja i prilagođavanje bez presedana, udobnost i iskustvo impresivnog igranja.“

Dyn X se sastoji od dve glavne komponente: trkačkog sedišta i kokpita. Oba su dizajnirana korišćenjem visokokvalitetnih materijala, imaju univerzalnu kompatibilnost i usvajaju modernu estetiku inspirisanu trkama. Dyn X pruža korisnicima mogućnost da naprave okruženje za simulaciju koje savršeno odgovara njihovim željama u smislu što verodostojnijeg osećaja.

Dyn X kokpit

U srži ovog sistema je Dyn X kokpit, razvijen imajući na umu najstrastvenije virtuelne trkače. Omogućava vam da bez napora prilagodite svoju poziciju vožnje različitim trkačkim scenarijima. Jedno jedino podešavanje nudi 14 različitih pozicija za vožnju, koje zadovoljavaju različite stilove trka, uključujući Formulu 1, GT, NASCAR, Ralli, Trophy Truck, Semi Truck i još mnogo toga.

Dyn X Cockpit nije samo svestran, već́ je lak za sklapanje i kompatibilan sa širokom lepezom opreme za trkanje i simulaciju vožnje. Robusna cevasta čelična konstrukcija obezbeđuje potrebnu izdržljivost i stabilnost. Modularni dizajn ne zastareva i u kontekstu budućih proizvoda za koje pruža brojne tačke pričvršćivanja, omogućavajući korisnicima da instaliraju monitore, menjače, volane i još mnogo toga prema njihovim ličnim potrebama.

Dyn X trkačko sedište

Dyn X Racing Seat je savršen deo koji se uklapa u ovaj kokpit i pruža optimalnu udobnost i podršku za različite položaje tokom vožnje i igranja. Ima kompozitnu školjku od fiberglasa za potreban osećaj krutost i vrhunsku završnu obradu od sintetičke antilop kože za luksuzan osećaj u simulacijama trka.

Dyn X Racing Seat takođe dolazi sa zamenljivim presvlakama za jastučiće u crnoj, crvenoj ili plavoj boji, omogućavajući korisnicima da prilagode svoje okruženje za simulaciju tako da u potpunosti zadovolji njihove želje. Ergonomski dizajn sedišta obećava vrhunsku udobnost, čak i tokom duže upotrebe. Njegov odvojivi i podesiv naslon za glavu garantuje potpuno prilagođavanje ličnim potrebama i udobno iskustvo u svakom položaju tokom simulacije vožnje.

Spremni za poletanje?

Dyn X prevazilazi granice simulacije trka i može se pretvoriti u sveobuhvatan simulator letenja, lako se prilagođavajući svakom položaju sedenja, od Cesne do jedrilica.

Dyn X je svojevrsno svedočanstvo Cooler Master inovacija i posvećenosti pravljenju visokokvalitetnih profesionalnih simulacionih tehnologija. On oličava viziju kompanije da stvori impresivno i potpuno prilagođeno iskustvo korisnika, pozicionirajući Cooler Master kao pionira u dizajnu fokusiranom na pojedinačnog korisnika i njegov lični doživljaj u industriji profesionalnih simulacija.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi